Acer TM8481-32354G32tcc

Acest laptop Acer TM8481-32354G32tcc e unul din seria TravelMate și deci face parte din categoria business, dacă are autonomie mare, carcasă robustă, securitate sporită, configurație cu viteză de procesare decentă și Windows preinstalat. Se poate spune că prețul său e oarecum justificat iar pentru a vă face o idee despre el adică cum arată, am pus câteva poze dar și un clip Youtube. E gadgetul ideal pentru cei care călătoresc deoarece puteți naviga pe web dacă aveți modem USB, autonomie e mare și puteți chiar viziona filme HD. Nu e cea mai bună alegere pentru cei pasionați de jocuri datorită lipsei plăcii video dedicate. TM8481-32354G32tcc are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa în a doua poză, că are o poziție ideală pentru scriere și din prima se observă că ecranul e unul mat. Chiar dacă Acer TM8481-32354G32tcc are dimensiuni generoase, greutatea sa e destul de apropiată de cea a unui netbook.

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul său e unul cu frecvență scăzută care presupune un consum redus, dar e vorba de un i3-2357M care e mai bun decât cele AMD APU și e însoțit și de o placă video Intel HD Graphics 3000. Această placă video are și ea un consum redus de energie dar și suport HD. Ecranul său HD+ e de 14 inci LCD LED și e însoțit de o protecție mată care împiedică reflexia luminii. Memoria RAM are o capacitate de 4GB dar poate fi mărită la 8GB fără probleme. HDD-ul nu e cel mai grozav dar are protecție anti-șoc și nu vă oprește nimeni să luați unul extern.

Restul dotărilor sunt după cum urmează: cameră web, card reader, difuzoare stereo cu Acer PureZone, VGA, ieșire audio porturi USB (unul 3.0 și două 2.0), microfon, HDMI, LAN, WLAN și eSATA. Autonomia sa e destul de impresionantă pentru un acumulator de 4 celule – peste 6 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: carcasă din aluminiu și magneziu, cântărește doar 1.5 kilograme, cititor de carduri, autonomie mare și viteză de procesare decentă.

Minusuri: o versiune Windows 7 pe 64 de biți ar fi fost mai bună.

Concluzie

Acest Acer TM8481-32354G32tcc e un model reușit din cele mai multe puncte de vedere dar care nu e unul chiar perfect. În acest buget nu sunt prea multe modele ca acesta, motiv pentru care nu sunt alternative. Dacă aveți nevoie de o securizare a datelor, un astfel de laptop ar fi  recomandare. Jos am pus un clip cu un model similar:

Te-ar mai putea interesa