Acer TM8473T-2334G50Mik TimelineX

Acest laptop Acer TM8473T-2334G50Mik TimelineX e unul din categoria TravelMate adică din categoria Business iar caracteristicile speciale ale acestuia sunt cititorul de amprentă, autonomia mare, protecție antișoc a datelor și carcasa robustă. Acesta e un model reușit și datorită configurației Office de ultimă generație și aici mă refer la procesorul Core i3 din a doua genereție. Sunt multe modele similare disponibile pe piaţă şi care să vină de la acest producător dar sunt puţine care să fie şi foarte accesibile. Din acest punct de vedere acest se situează undeva la mijloc deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Întredeschis

Specificații tehnice

Procesorul Core i3-2330M e oferit de Intel şi e unul Sandy Bridge de 2.2 GHz. Acesta e numai bun pentru cei ce doresc performanţe ridicate la un preţ bun. Acest procesor e însoţit şi de placa video integrată HD Graphics 3000 care după cum vedeţi are suport HD pentru filme, iar pentru că e integrată în procesor, puteţi juca chiar şi nişte jocuri. Performaneţele plăcii video sunt mult sub cele ale unei plăci video dedicate clasice sau integrate de la AMD.

Display-ul laptopului e unul LCD LED de 14 inci cu rezoluţie HD+ şi are o protecţie Glare care nu permite ca lumina să se reflecte. Deci aveţi posibilitate să vizionaţi filme 720p fără probleme atât pe el cât şi pe un ecran extern (monitor sau televizor). Capacitatea de memorie e de 4 GB la o frecvenţă de 1066 MHz şi poate fi extinsă la maxim 8.

Hard diskul de 500 de GB din acesta e unul SATA de 5400 de rotaţii pe minut. La capitolul dotări acest TravelMate are unitate DVD, difuzoare stereo, card reader, cameră web, un USB 3.0, HDMI, microfon, eSATA, două porturi USB 2.0, ieşire audio, LAN, WLAN şi bluetooth. Deci are cam toate dotările necesare mai puţi modemul 3G care nu ar trebui să lipsească de pe nici un laptop din segmentul business. jos puteţi vedea performanţele plăcii video împreună cu procesorul Intel Core i3:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cântăreşte doar 2.3 kilograme, carcasă robustă din aluminiu şi plastic, Windows 7 pe 64 de biţi, HDD cu protecţie antişoc,  cititor de amprentă şi autonomie de maxim 8 ore.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Acer TM8473T-2334G50Mik TimelineX e un model care să poate asigura un plus de siguranţă datelor dumneavoastră iar dacă să interesează un astfel de model, vă invit să vizionaţi clipul de mai jos:

Te-ar mai putea interesa