Acer TM8473-2434G50Mnkk

Dacă vrei să-ți achiziționezi un notebook bun de business pentru sarcini solicitante atunci un laptop Acer TM8473-2434G50Mnkk ar fi recomandarea mea deoarece face parte din seria TravelMate ceea ce înseamnă că bateria ține undeva până la 8 ore. Vine la pachet cu o multitudine de dotări printre care ar trebui menționate procesorul i5, GPU-ul (procesorul grafic care ține locul plăcii video dedicate) integrat capabil să redea 1080p, porturile USB 3 și HDMI. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea e unul pe măsura caracteristicilor sale.

Poze

Alături sunt câteva imagini cu laptopul de față și se poate vedea că e din aceeași serie ca și TM8473T-2334G50Mik despre care am scris luna trecută. Designul e unul foarte plăcut, fiind puțin diferit față de modelele Aspire. pentru a vă convinge de aspectul să premium vă invit să vizionați și clipul de la feinal despre care cred că e un vide preview foarte reușit.

Capac
Întredeschis

Specificaţii tehnice

Acer TM8473-2434G50Mnkk vine dotat cu un procesor i5-2430M care are cip grafic din seria 3000 ceea ce presupune că poate reda filme Blu-ray, dar recomandarea mea e să redați doar 720p (filme HD) deoarece ecranul e de tip HD+. Filmele se vor vedea destul de bine pe ecranul de 14 inci și dacă o să doriți să le vedeți mai mari atunci puteți conecta un monitor extern pe portul HDMI cu care e doatat.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține foarte mult; laptopul arată bine ca orice laptop premium de la marca Acer; vine cu un cip dual core foarte puternic; chiar dacă garanția e de doar un an în mod standard, se poate extinde la 3 ani contra unei sume care nu e mare. Contra: nu are placă video cu memorie video dedicată și costă cam mult. (Un minus ar putea fi considerată lipsa Windows preinstalat, dar vine cu Linux așa încât să-l puteți folosi din prima pentru a naviga pe Internet.)

Concluzie

8473-2434G50Mnkk nu costă mult și e un model din seria numită TravelMate a celor de la Acer care e destinată în principal celor care vor un laptop foarte portabil, adică care să aibă o baterie care ține mult și o greutate exemplară. Bateria ține peste 6 ore chiar dacă are doar 6 celule, iar greutatea e de puțin peste două kilograme. Astfel, are ingredientele perfecte pentru a fi considerat un laptop ideal pentru segmentul business. Din clipul video de alături puteți să vă faceți o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa