Acer TM8372T-374G50Mnkk Timeline X

Acest laptop Acer TM8372T-374G50Mnkk Timeline X e un model de tip Office fără cititor de amprentă care vine ca alternativă mai ieftină la Acer TravelMate 8471G-734G32Mn Timeline care e un model Business. Designul dintre cele două laptopuri e destul de identic. Principala caracteristică specială a acestuia ar fi autonomia de 8 ore, urmată de protecţia anti-şoc pentru hard disk. Performanţele acestuia sunt asigurate de procesorul Intel Core i3 care vine cu placă video integrată cu suport HD pentru filme. Carcasa e destul de rigidă motiv pentru care laptopul poate fi ideal pentru cei care călătoresc. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul Core i3-370M are tehnologie 32 nm, frecvenţă de 2.4 GHz şi un cache de 3MB. Chiar dacă nu e unul Sandy Bridge, acesta face faţă oricărei aplicaţii de tip Office în condiţii optime. Ecranul LCD LED cu protecţie Anti-Glare are o rezoluţie HD+ de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 13.3 inci. Deci pe acesta se pot viziona filme 720p fără probleme dar şi pe un monitor deoarece are ieşire VGA.

Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 4 giga 1066 MHz şi poate fi mărită la 8 giga. Are un hard disk de 500 giga la 5400 de rotaţii pe minut. Placa video Intel HD Graphics e una integrată şi face faţă cu brio chiar şi unor filme Full HD sau jocuri 3D mai vechi.

Pe partea de comunicaţii, porturi şi multimedia vine cu WLAN, bluetooth, LAN, port VGA, o ieşire audio, trei USB-uri 2.0, microfon incorporat, cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, difuzoare stereo incorporate şi o unitate DVD. Are un acumulator de 8 celule care are o autonomie de cel mult 8 ore. E un model portabil care cântăreşte doar 2.1 kilograme.

Vine cu proteţie anti-şoc pentru HDD numită pe scurt DASP şi conector EasyPort IV. Sistemul de operare e Windows 7 pe 32 de biţi şi nu recomand Windows XP sau altul deoarece performanţele nu vor fi aceleaşi.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: autonomie foarte bună, performanţe ridicate, softwaer licenţiat, carcasă robustă, tastatură plăcută, rezoluţie mare dar şi numărul mare de porturi şi tehnologii.

Ca minusuri: îi lipseşte cititorul de amprentă.

Concluzie

Acest laptop Acer TM8372T-374G50Mnkk se adresează celor care călătoresc des şi au nevoie de un gadget performant la îndemână. Îl recomand şi pentru că are procesor de la Intel care oferă performanţe ridicate la temperaturi scăzute. Cam aşa arată:

Te-ar mai putea interesa