Acer TM7750G-2334G50MNSS

Laptopul Acer TM7750G-2334G50MNSS e un TravelMate de 17 inci care e un notebook făcut pentru cei care vor un laptop Acer special. Acest Acer TravelMate 7750G-2334G50MNSS e deosebit, faţă de alte modele de la acest producător care au ecran de 17,3 inci, deoarece arată foarte bine, bateria ţine mult mai mult, iar componentel sunt aşa puse încât să facă din el un notebook bun pentru sarcini multimedia.
Nu vine cu procesor i7, dar vine cu in i3 Sandy Bridge care are incorporat un cip grafic care va asigura o autonomie superioară deoarece când nu o să vă jucaţi o să fie folosită doar aceast, placa video dedicată fiind dezactivată. Modelul Core i3-2330m are două nuclee şi vine cu multetehnologii utile de la Intel, dar despre placa video integrată am uitat să precizez că are capabilităţi HD (unii supun că rulează excelent şi filmele Full HD).
Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » pe măsura dotărilor sale premium, iar pentru a vă face o părere despre cât e de bun trebuie să vă spun că TM7750G vine şi cu cititor de amprente. Despre modelul de faţă nu post să vă spun exact dacă are această facilitate deoarece asta depinde de la un magazin la altul.

Poze

Din faţă
La 180 grade

Specificaţii tehnice

7750G are litera G la sfârşit ceea ce semnifică că poate fi folosit cu succes şi în jocuri datorită procesorului dual core şi plăcii video dedicate de la AMD care e un AMD Radeon HD 6650M cu memorie de un giga. Acest model de placă e una mobilă apărută anul acesta şi e destul de capabilă în jocuri şi aplicaţii care au nevoie de putere de procesare pe partea video.
La capitolul memorie şi capacitate de stocare a hardului are 4GB memorie RAM şi un hard de 500 de giga. Sunt de părere că aceste valori sunt optime şi nu o să fiţi nevoiţi să adăugaţi memorie RAM suplimentară sau să înlocuiţi hdd-ul. Dacă spaţiul de pe hard va deveni cândva prea mic atunci puteţi să îl schibaţi cu ului de 640 sau 750 giga, dar eu aş recomanda să-i puneţi un hard extern pentru comoditate şi portabilitate.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Eu recomand acest laptop deoarece are un design plăcut (culoare dark silver – gri închis sau argintiu închis), dotările sunt premium, ecranul de 17 ţoli oferă un plus de vizibilitate şi claritate făcândul un excelent laptop multimedia.
Din păcate preţul nu e pe buzunarul oricui cum s-ar spune, dar eu cred că-şi merită din plin banii. Un alt minus, pe lângă cost, ar fi faptul că la unele magazine (cam majoritatea) e prezent doar cu un an garanţie, dar la unele magazine există posibilitatea extinderii garanţiei cu încă aproximativ 1-2 ani.

Concluzie

Acer TM7750G-2334G50MNSS e un laptop care am avut ocazia să-l analizez de aproape şi de aceea îl recomand fiind un laptop multimedia foarte bun pentru jocuri şi vizionarea filmelor de înaltă definiţie şi chiar a celor Blu-ray.

Te-ar mai putea interesa