Acer TM5760ZG-B954G50Mnsk

Un gadget de recomand unui prieten e acest laptop Acer TM5760ZG-B954G50Mnsk TravelMate deoarece poate reda filme 1080p, rula jocuri la detalii decente și costă destul de puțin având în vedere că are și cititor de amprentă. Deci poate fi chiar și un laptop din segmentul Business dar care nu se poate compara cu cele Thinkpad, Latitude sau mai știu eu care. Dacă nu-l doriți pentru jocuri și filme deoarece aveți deja un desktop performant atunci un TM5760Z-B954G32Mnsk ar fi bun. Dar acesta e la fel de funcțional și e chiar mai accesibil. Placa video de pe acesta e una de 64 de biți ca modelul mai nou GT 520MX și deci performanțele sunt destul de bune în special că are o memorie video de 1 giga. Finisajul laptopului e unul simplist și ergonomic cu balamale scufundate de culoare gri. Spre deosebire de cele Aspire acesta are logo-ul poziționat în lateral ca și la modelele eMachines însă calitatea materialelor e ca la Aspire. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Deschis
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul de pe acest laptop e unul Intel Dual Core B950 care e un Sandy Bridge de 2.1 GHz. Acesta e succesorul modelului de P6200 chiar dacă are un cache de 2 MB. Spre deosebire de procesoarele Dual Core din generația anterioară, procesoarele noi sau actuale au placa video HD Graphics 3000. Poate fi folosită ori de câte ori doriți o durată de viață mai lungă pentru laptop dar nu o recomand pentru jocuri, ci doar pentru navigare, office și filme. Ecranul de pe acest laptop e unul LCD LED cu protecție mată (Anti-Glare) și are o rezoluție HD+ la o diagonală de 15.6 inci. Capacitatea memoriei RAM e de 4 giga la o frecvență de 1066 MHz, însă poate fi extinsă la maxim 8 GB.

E un gadget pe care puteți viziona filme, asculta muzică și chiar și naviga pe web fără a avea nevoie de cabluri. HDD-ul de 500 GB  e unul SATA de 5400 RPM deci bun pentru utilizare modică. Chiar dacă nu are o placă video prea grozavă, acesta are o memorie video de 1 giga și e un model nou dar nu foarte nou. Mai precis, e vorba de un GT 520m care e pe 64 de biți. Pe partea de multimedia vine cu cameră web, cititor de carduri, difuzoare stereo și DVD. Dar nici la capitolele porturi și comunicații nu stă rău: Lan, trei USBuri 2.0, ieșire audio, VGA, LAN, microfon, HDMI și WLAN. Bateria de pe acest laptop e una mare, de 6 celule.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cititor de carduri, Linux, portabil, autonomie decentă (circa 3-4 ore),

Minusuri: nu are bluetooth.

Concluzie

Acer TM5760ZG-B954G50Mnsk e un gadget pe care puteți viziona filme, asculta muzică și chiar și naviga pe web fără a avea nevoie de cabluri.

Te-ar mai putea interesa