Acer TM5760Z-B954G32Mnsk

Dacă vrei un laptop ieftin care să te poată însoți oriunde atunci îți recomand un TravelMate – Acer TM5760Z-B954G32Mnsk. Prețul e foarte bun, iar autonomia e una peste medie ajungând la maxim 4 ore (wireless dezactivat și luminozitatea ecranului la minim).

Travel Mate 5760Z-B954G32Mnsk nu este un laptop de jocuri, dar vor merge acele jocuri simple. Eu vi l-aș recomanda dacă vreți să-l folosiți pentru a viziona filme HD, naviga pe Internet sau asculta la muzică. Placa video Intel HD va facilita vizionarea filmelor la înaltă definiție, iar procesorul (un Pentium B950 Sandy Bridge din generația nouă) vă va sigura procesarea necesară.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi » care e inferior prețului modelului TM5760G-2434G64Misk deoarece și dotările sunt inferioare. Prețul e așa de mic și datorită faptului că are o garanție de doar 1 an, dar se poate extinde la maxim 3 ani. Am putea spune că treaba cu 1 an de garanție e o manevră de marketing așa încât aparatul să fie mai ieftin și mie îmi convine așa deoarece mă lasă pe mine să îi aleg o garanție superioară dacă vreau, iar dacă vreau ceva ieftin atunci dau bani puțini pe el.

Poze

Deschis
Din lateral

Specificații tehnice

Laptopul Acer TM5760Z-B954G32Mnsk e optim dacă vrei să-l folosești pentru a te uita la filme seriale în format HD deoarece cipul grafic bazat pe HD2000 e capabil de acest lucru. Ecranul de 15,6 inci e unul luminos și cu rezoluție HD, iar dacă ți se va părea prea mic atunci în orice moment poți conecta un monitor prin VGA sau HDMI deoarece laptopul are așa ceva.

Păreri pro și contra achiziției

Din punct de vedere vizual și al performanțelor nu am ce comenta deoarece e un notebook office ieftin. Dacă era un laptop cu pretenții ca fiind unul premium de jocuri atunci probabil că hardul de doar 5400 rotații, iar ecranul cu rezoluție 720p ar fi fost cam anemice, dar așa e foarte bun.
Un lucru care ar fi fost interesant era prezența unui sistem de operare gen Windows 7 Starter deoarece sunt multe persoane care nu știu să instaleze Windows sau driverele pentru acesta. E prezent un OS Linux dar nu prea e pe gustul meu.

Alături e un clip cu un model similar pentru a vă face o părere despre cum arată aproximativ. În preview-ul de alături e modelul cu G la sfârșit (despre care spuneam la început) și dacă vreți un TravelMate de jocuri atunci ar trebui să-l alegeți pe acela.

Te-ar mai putea interesa