Acer TM5760G-2434G64Misk

Acest laptop Acer TM5760G-2434G64Misk TravelMate poate fi inclus în segmentele multimedia și business datorită plăcii video pe 64 de biți, a procesorului destul de bun de tip Core i5 Sandy Bridge și a cititorului de amprentă. Acesta ar putea constitui o alternativă performantă la un TM5760Z-B954G32Mnsk .  Faptul că placa video vone cu o memorie video de 1 giga, vă dă posibilitatea să setați mai multe detalii în jocuri. Deci pe acesta puteți juca destul de multe jocuri 3D la detalii mici și medii, dar și maxime cu unele excepții (aici intră cele). Motiv pentru care acesta ar fi alegerea mai bună chiar dacă costă ceva mai mult. După cum vedeți acesta face parte din noua serie numită 5760 și deci veți găsi destule configurații interesante la prețuri foarte bune. Recomand un astfel de laptop datorită faptului că are configurație de ultimă generație și pentru că are software licențiat –Windows 7. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Deschis
Din lateral

Specificații tehnice

Intel Core i5-2430M de 2.4 GHz e cel mai performant model de la ora actuală și în special în cazul jocurilor. Să nuse înțeleagă că un Core i7 ar fi mai slab, ci doar că e cel mai recomandat model Core i5 la ora actuală. Acesta vine cu o plac video integrată modelul 3000 și un cache generos de 3 MB. Ecranul acestui laptop e iluminat cu tehnologie LED pentru un consum mai mic și o imagie mai clară. Are o memrie de tip RAM de 4 GB la 1066 MHz. Acesta poate fi mărită la 6 sau 8, după preferințe. Pentru stocarea datelor, acest laptop are un hard de 640 GB pe care încap o mulțime de filme și jocuri. O altă componenetă importantă a acestui laptop e placa video dedicată GT 520M de la NVIDIA. Acesta are o memerie video de 1 giga ca modelul GT 520MX. Dacă ar fi existat o alternativă cu GT 520MX aș fi optat pentru aceea deoarece e puțin mai noua dar nu cu mult. Comutarea dintre plăcile video se face cu ajutorului tehnologiei Optimus care e oferită de NVIDIA pentru plăcile sale video de pe laptopuri.

Pe partea de porturi, multimedia și comunicații de date Acer TM5760G-2434G64Misk are: DVD, difuzoare stereo, cameră web, cititor de carduri, HDMI, microfon, trei USBuri 2.0, ieșire audio, VGA, LAN, bluetooth și WLAN. Cântărește undeva la 2.5 kilograme și are următoarele caracteristici speciale: o greutate de 2.5 kilograme, autonomie de maxim 4 ore (baterie de 6 celule), Windows 7 preinstalat și suprafață cu aspect metalizat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cititor de amprentă, autonomie mare, portabil, aspect metalizat, Windows 7, bluetooth, HDMI etc.

Minusuri: nu e chiar accesibil pentru oricine dar dacă vreți să vă securizați datele nu văd de ce nu optați pentru acesta.

Concluzie

Acest Acer TM5760G-2434G64Misk e un model reușit din toate punctele de vedere chiar dacă nu are o placă video dedicată foarte performantă, pentru mine o astfel de placă video ar fi de ajuns deoarece nu mă jos foarte des și nu am pretenții la detalii maxime sau altele. Jos puteți viziona un clip cu acesta model (varianta fără cititor de amprentă):

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer TM5760G-2434G64Misk”

  1. Configuraţie interesantă dar eu nu mi am luat acesta, ci unul fără cititor de amprentă. Am ales un model similar deoarece imi place cum arata si cum se misca plsu ca autonomia e foarte buna. Pacat ca nu au placi video GT 540M dar e sunt mulţumit de GT 520M deoarece pot juca multe jocuri fără probleme iar filmele HD merg lejer. N-am avut probleme cu el pana acum si il recomand !

Comentariile sunt închise.