Acer TM5760-2334G50Mnsk

Laptopul Acer TM5760-2334G50Mnsk vine cu procesor Intel Core i3 model 2330M Sandy Bridge și după cum vedeți e un model nou deci performanțele sale vor fi puțin mai mari. În rest are 4 GB de RAM, dar de 500 GB și o mulțime de porturi utile pentru conectarea unor periferice sau gadgeturi. Acesta nu se adresează celor pasionați de jocuri deoarece placa video integrată nu are memorie video proprie și nu face față noilor jocuri 3D doar acelor jocuri până în 2009 și câteva mai noi care nu au cerințe hardware mari. Dacă nu aveți bani pentru a achiziționa un astfel de laptop, atunci vă recomand un TM5760Z-B954G32Mnsk care costă cu vreo 300 de lei mai puțin deoarece are procesor Dual Core. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul de pe acesta e un Core i3-2330M care are tehnologie 32 nm, un cache de 3MB și un cache de 3 MB. Acesta e însoțit și de o placă video HD Graphics 3000 care e una integrată în procesor pentru a oferi performanțe mai ridicate dar consumul e același (e redus). Deci puteți viziona alături de prieteni filme HD sau chiar și Full HD fără probleme. Ecranul LCD cu LED vine cu protecție Anti-Glare e unul de 15.6 inci și are o rezoluție maximă de 1366 cu 768 pixeli. Protecția mată a acestui ecran e foarte bună deoarece împiedică ca lumina să se reflecte (în special dacă vă aflați în spații luminoase). Capacitatea memoriei RAM e de 4 GB și poate fi upgradată la 8 dar numai dacă nu aveți ce face cu banii. Dacă chiar vreți să-i faci o îmbunătățire, luați un SSD. Pe acest laptop vom găsi un hard destul de bun deoarece are 7200 RPM și e de tip SATA. Pe el puteți stoca sute de fișiere media având un spațiu de stocare de 500 GB.

Pe partea de dotări acesta stă cam așa: cameră web bună pentru video chatting, cititor de carduri, difuzoare stereo integrate, DVD, ieșire VGA, o ieșire aduio, trei USBuri, microfon, HDMI, LAN, bluetooth și WLAN (aveți nevoie de un router wireless).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de circa 3 ore și ceva, HDMI (deci puteți viziona filmele de pe laptop pe un televizor sau monitor), portabil, aspect metalizat, Linux și procesor foarte bun.

Minusuri: nu are placă video dedicată.

Concluzie

Acest Acer TM5760-2334G50Mnsk nu e cel mai bun model din seria 5760 dar e cel mai bun model de tip Office motiv pentru care vi-l recomand. Jos am pus un clip cu acesta:

Te-ar mai putea interesa