Acer TimelineX TM8372-464G50Mnkk

Un laptop de tip Business performant şi mic oferit de Acer este acest model de laptop Acer TimelineX TM8372-464G50Mnkk care este un TravelMate. Numele de „TravelMate” face referire la faptul că acestea sunt ideale pentru călătorii deoarece sunt mici, uşoare şi acumulatorul oferă o autonomie peste medie. Acer TimelineX TravelMate 8372-464G50Mnkk are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi vine ca alternativă la modelul Acer TM8571-733G32Mnkk care este mult mai ieftin ca acesta. Depinde de ce aveţi nevoie. De exemplu dacă aveţi nevoie de un laptop performant puteţi opta pentru acesta iar dacă nu aveţi un buget prea generos sau nu doriţi un model scump puteţi alege alternativa menţionată de mine care este nouă şi bună.

Poze

Deschis
Închis

Specificații tehnice

Este dotat cu un procesor Intel Core i5 model 460M care are tehnologie 32 nm, o frecvenţă de 2.5 GHz şi un cache de 3 MB. Ecranul Acer CineCrystal are o diagonală de 13.3 inci şi o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli. Acesta este un LCD LED deci perfect pentru vizionarea de filme. Memoria RAM este şi ea destul de bună, DDR3 la 1066 MHz. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga dispusă pe un singur slot pentru ca un eventual upgrade să nu fie costisitor. Placa video este Intel HD Graphics care este una destul de bună deoarece poate reda chiar şi filmele Full HD şi unele jocuri.

Hard diskul este şi el unul performant deoarece este de tip Serial ATA la 7200 RPM. Iar spaţiul de stocare de 500 de giga este mai mult decât suficient. Acesta este destul de silenţios, dar cu siguranţă este rapid. La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii Acer TimelineX TM8372-464G50Mnkk are cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, difuzoare stereo, unitate DVD, port VGA, trei USB-uri 2.0, microfon, mufă RJ-45, ieşire audio, Wi-Fi şi bluetooth.

Păreri pro și contra achiziției

Bateria de 8 celule oferă o autonomie foarte mare (aproape 8 ore), arată bine, vine cu sistem de operare Windows 7, foarte uşor (2.1 kilograme), cititor de amprentă, Wake-on-LAN ready, deci sunt destule motive pentru care este un model reuşit.

Din păcate, procesorul nu este unul Sandy Bridge.

Concluzie

Un astfel de Acer TimelineX TM8372-464G50Mnkk ar putea fi o soluţie pentru cei care călătoresc des şi doresc un gadget compact şi performant. Dar nu oricine şi-l poate permite, motiv pentru care puteţi opta şi varianta ratelor fixe.

Te-ar mai putea interesa