Acer Switch SW312-31-P41X, laptop cu kickstand reglabil

Laptopul Acer Switch SW312-31-P41X e unul cu design detașabil, se poate vedea ușor din prezentări sau din pozele disponibile. Chiar dacă are componente integrate în ecran, veți vedea un procesor Quad Core destul de bun, memorie de 4GB și spațiu de stocare mare. Prețul său e foarte bun deoarece poate fi folosită oricând ca o tabletă deoarece ecranul e unul touch și oferă multe detalii datorită rezoluției 1080p.

Din poza de jos se vede foarte bine acel kickstand care poate fi folosit oricând chiar și când nu aveți tastatura. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi »

Acer Switch SW312 31 P41X

Procesorul Pentium N4200 e mult peste cel Dual Core, dar a fost lansat și o variantă Skylake care se poate compara cu unele Core i3-uri. Totuși, nu poate fi folosit pentru anumite taskuri deoarece are un ecran nu foarte mare și performanțele sunt limitate.

Doar din poze se vede că diagonala e mai mică, însă nu vă deranjează dacă îl folosiți doar ca tabletă. Bineînțeles, are o suprafață de protecție lucioasă și unghiuri de vizibilitate largi. Tastatura fizică ușurează scrierea unui mail sau chiar navigarea web deoarece veți tasta mult mai rapid. Nu sunt multe serii ca și aceasta care să și coste atât de puțin, iar eu prefer cele cu memorie eMMC peste cele cu hard disc. SSD-urile de tip M.2 sunt destul de scumpe și sunt puse pe laptopurile mult mai scumpe cu procesoare avansate.

Păreri pro și contra

Se adresează multor utilizatori deoarece are dotări foarte bune, performanțe acceptabile, design compact și rezistent. E un gadget destul de portabil cu un ecran detașabil și la care se pate conecta chiar și un mouse wireless pentru un plus de productivitate. Datorită sistemului de operare Windows 10 S, aș putea spune că e perfect pentru studenți și elevi.

Acer Switch SW312-31-P41X poate înlocui un laptop clasic dacă țineți să aveți un ecran foarte mare pe care să lucrați ori să vizionați conținut media. Autonomia e foarte bună în modul economic și scade foarte mult dacă redați conținut video sau când solicitați mai mult procesorul.

Lasă un comentariu