Acer Swift SF713-51-M4PA, ultrabook cu i5 Kaby Lake

Acer Swift SF713-51-M4PA e unul dintre cele mai elegante laptopuri de la acest brand și e pe aurie. Această culoare e tot mai populară și nu e una clasică, ci e una metalizată. Această serie are o grosime destul de mică – sub 10 mm, iar greutatea e de numai 1.1 kg. Un astfel de laptop atrage multe priviri și e ideal pentru lucru la birou sau dacă călătoriți des. Un gadget compact care rulează Windows poate fi folositor indiferent de situație și nu e nevoie de o tabletă, pentru că acesta pornește destul de rapid.

Din poza de jos se vede acest model și cât de subțire e ecranul dar și partea inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e una cu Core i5-7Y54, placă video Intel, memorie RAM și SSD de ultimă generație. Acel procesor nu-l veți găsi pe orice laptop deoarece e pe 14 nm, iar această tehnologie e destinată tabletelor și laptopurilor. Aceste componente au un consum redus de energie, de aceea și autonomia e atât de mare.

Laptopurile atât de compacte nu pot fi upgradate, adică nu puteți pune alte componente pentru că totul e integrat și construcția e destul de compactă. Nu aș pune un alt sistem de operare pe acest laptop sau altă versiune de Windows. Noile laptopuri sunt suficient de performante pentru a rula orice software, iar în funcție de placa video, pot fi doar office sau chiar de gaming.

Păreri pro și contra

E unul dintre cele mai avansate gadgeturi de pe piață și se poate observa că oferă multe pentru dimensiunile sale. Carcasa sa e realizată din aluminiu, are doar USB-uri tip C, autonomia maximă poate atinge chiar și 9 ore, difuzoarele oferă un sunet foarte clar.

Acer Swift SF713-51-M4PA poate ține locul oricărui laptop clasic și chiar locul unui desktop dacă nu vă interesează spațiul de stocare ori jocurile. Nu are un ecran foarte mare dar e de tip FullHD și panoul IPS oferă unghiuri de vizibilitate maxime. Oricum, diferența e destul de mare între un un monitor și un ecran de laptop.

Te-ar mai putea interesa