Acer Swift SF315-51G-74YC, ultrabook pentru gaming

Noile ultrabookuri sunt ceva mai interesante datorită componentelor sale, iar Acer Switft SF315-51G-74YC e un exemplu foarte bun. Acesta poate fi folosit ca un laptop multimedia dar nu merită să-l solicitați prea mult pentru că are un design compact și răcirea laptopului nu e chiar atât de bună. Un cooling stand poate ajuta puțin dar depinde cum vreți să-l folosiți.

Designul e interesant deoarece e evidențiat ecranul dar și zona din jurul tastaturii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Am pus poza de sus pentru a vedea mai bine cum arată, dar sunt variante chiar mai mici dacă nu vă plac variantele de 15 inci. Nu are un procesor oarecare ci unul din cea mai recentă generație. Pentru desktopuri au apărut și variante X care sunt ideale pentru gaming 4K, dar laptopuri mai au de așteptat pentru că sunt mai compacte și componentele trebuie să aibă un consum redus de energie.

Nu are nevoie de un HDD, ci de un SSD de ultimă generație – M.2, care ocupă puțin spațiu și pornește totul instant. Viitorul arată destul de bine pentru laptopuri și observ că devin tot mai accesibile cu fiecare generație.

Bateria sa are o autonomie bună dar aceasta depinde și de cum veți folosi laptopul. În mod economic, puteți lucra chiar și până la 10 ore pe el.

Păreri pro și contra

Poate fi un bun laptop pentru orice și chiar nu merită să alegeți un MacBook Air. Construcția e robustă – aluminiu, tastatura poate fi folosită în orice condiții deoarece e iluminată, iar placa video GeForce MX150 e mai bună decât GTX 950M. Orice laptop premium vine cu Windows 10 preinstalat, dar putea fi mai accesibil dacă ar fi avut Linux sau FreeDOS.

Acer Switft SF315-51G-74YC nu poate fi comparat cu un laptop clasic datorită dotărilor sale și designului compact. Arată foarte bine și chiar nu aș avea ce să-i reproșez, doar că nu oricine și l-ar permite. În clipul pus mai jos se poate vedea un model similar, iar componentele nu pot fi cu mult mai diferite de cele ale variantei prezentate sus.

Te-ar mai putea interesa