Acer Swift SF315-51G-57ZK, laptop premium cu GeForce MX150

Laptopul Acer Swift SF315-51G-57ZK reprezintă varianta mai accesibilă deoarece are procesor Core i5, dar în rest nu veți găsi alte deosebiri. Diferența de preț e justificată deoarece Core i7 reprezintă cea mai performantă alegere și nu e nevoie de un model de gaming, ci e de ajuns cel de tip office cu terminația U. Autonomia e foarte importantă atunci când optați pentru un laptop portabil, că doar nu vreți să-l țineți mai tot timpul pe birou.

Celălalt model cu configurație mai performantă arată la fel și dacă credeți că aveți nevoie de un laptop performant, atunci ar fi cazul să-l alegeți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă solicitați configurația atunci, veți avea o autonomie mult mai mică, dar în mod economic puteți obține cel mult 10 ore. Componentele sale sunt următoarele: Intel Core i5-7200U, memorie RAM de 8GB DDR4, SSD și placa video dedicată MX150. Placa video integrată nu prea se ia în calcul deoarece e standard și o veți găsi pe multe procesoare noi. Ea e pusă pe implicit iar la redarea de conținut media sau jocuri, se activează cea dedicată.

Un ecran atât de detaliat e un plus pentru orice gadget și chiar multe telefoane se pot lăuda că au un astfel de ecran, dar unghiurile de vizibilitate sunt mai bune la IPS-uri. Bineînțeles, un laptop poate fi folosit ca media player, iar un cablu HDMI ar fi ideal dacă aveți un televizor în apropiere.

Păreri pro și contra

Arată superb pe argintiu, iar carcasa e plăcut la atingere deoarece e realizată din aluminiu. Mi se pare a fi o alternativă bună la un MacbookAir deoarece oferă și tastatură iluminată, ecran 1080p și o construcție de 2.1 kg. Bineînțeles e mai mare decât un model de la Apple dar cred că veți aprecia acest aspect dacă navigați pe web sau vizionați conținut media.

Acer Swift SF315-51G-57ZK mi se pare destul de accesibil deoarece are și Windows 10 preinstalat, iar înlocuirea sa cu o versiune mai nouă se poate face cu ajutorul unei stick USB sau unei unități optice externe.

Te-ar mai putea interesa