Acer Swift SF314-52G-56WY, laptop roz cu Kaby Lake R

Un laptop care e destul de elegant și performant e acest Acer Swift SF314-52G-56WY, doar că nu se adresează oricui datorită culorii. Mă refer la faptul că e variantă pe roz care e apreciată doar de Ea, iar configurația e una de recent lansată pentru că are Intel Kaby Lake R (Refresh). Noua generație de procesoare mobile oferă performanțe mai ridicate datorită nucleelor suplimentare. Dacă vreți un model chiar și pentru voi, iar componentele să fie cam aceleași, sunt variante atât pe argintiu cât și pe albastru.

Poate că vă puteți face o idee despre acesta din poza de jos, dar am pus și o prezentare video cu varianta argintie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață – i5-8250U, adică e la fel de performant ca un model de gaming (mă refer la i5-7300HQ), doar că are un consum mai redus de resurse. Chiar și placa video integrată UHD Graphics 620 e impresionantă deoarece performanțele ei se apropie de cele ale unui model GeForce 920M. Dar nu cred că o veți folosi pentru redare de conținut media sau jocuri, pentru că e prezentă și o placă video GeForce MX150.

Noile componente oferă multe avantaje și chiar dacă sunt mai scumpe, merită încercate dacă vreți un laptop pentru mai mulți ani. Chiar dacă ecranul are o diagonală de 14 inci, rezoluția ecranului e una 1080p pentru putea viziona conținut de calitate.

Păreri pro și contra

Autonomia maximă poate atinge chiar și 7 ore în modul economic, dar nu cred că sunteți preocupați de acest aspect cât timp îl veți folosi la birou și cu tastatură iluminată mai tot timpul. În general, laptopurile portabile sunt și eficiente indiferent cum le veți folosi. Totuși, nu e conceput pentru gaming, dar poate rula o bună parte din jocurile de pe piață.

Acer Swift SF314-52G-56WY merită ales dacă nu vreți un laptop pe negru deoarece e prea clasic și poate vreți să se asorteze cu restul gadgeturilor (telefonul). Dacă vreți să luați două astfel de modele, unul pentru El și altul pentru Ea, variantele pe albastru și roz sunt recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa