Acer Swift SF314-52-858A, utrabook cu i7-8550U și Windows 10

Acer Swift SF314-52-858A e acel laptop care se adresează persoanelor interesate de ceva cu portabilitate ridicată și performanțe extreme. Folosind cuvântul extrem nu exagerez întrucât procesorul i7-8550u scoate 7981 puncte la benchmark.
Poate fi considerat ca fiind un desktop replacement întrucât înglobează productivitatea unui desktop prin prezența unei tastaturi foarte ușor de folosit.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat formidabil. Vizual se prezintă bine, lucru sesizabil și din poza de alături. Se poate vedea că e un laptop roz/roze, dar nu așa încât să deranjeze și să fie considerat laptop de damă sau ceva de genul. E o culoare plăcută…


Caracteristici

E un model robust cu o greutate mică. Au obținut această greutate redusă întrucât au renunțat la unitatea optică, folosesc SSD (are vreo 85 grame) și carcasa e din aluminiu.
Pentru ca dvs. să puteți să vă faceți treaba rapid are sistem preinstalat. E vorba despre Windows 10.
Ecranul acestui model e unul cu diagonală de 14 inci și rezoluție 1920×1080 pixeli. Pentru ca unghiurile de vizualizare să fie foarte bune are panel IPS.
Din păcate nu are cip grafic cu memorie dedicată, însă are cip grafic Intel HD 620 capabil UHD, adică de a reda filme 4K.
Având wireless ac o să putem descărca la viteze Gigabit de pe net și fără a ne complica foarte mult cu cablurile atâta timp cât avem un router capabil.

Avantaje

Modelul acesta de Swift e unul care vine cu performanțe excelente întrucât are procesor i7 quad core (din seria Kaby Lake Refresh), 8GB memorie RAM și SSD de 256 de giga.
Portabilitatea e una foarte bună, modelul având o greutate de 1,6 kilograme și o baterie care ține 7-10 ore.
Fiabilitatea laptopului e una foarte bună, fiind realizat din componente bune și materiale de calitate.

Concluzii

Dacă ești interesat de un laptop business ori pentru acasă atunci acesta ar fi recomandarea mea. E la zi cu tehnologia și poate înlocui cu succes un desktop.
Din clipul de alături se poate vedea cum arată această serie.

Te-ar mai putea interesa