Acer Swift SF314-52-765X, ultrabook argintiu cu touchpad mare

Ultrabookul Acer Swift SF314-52-765X arată mult mai bine decât un laptop clasic datorită tastaturii, finisajului, touchpadului generos și ecranului. Bineînțeles, sunt modele similare doar că acesta e ceva mai accesibil și puteți alege și o variantă pe albastru dacă nu vă place argintiul. Configurația e una office deoarece nu are placă video dedicată dar am văzut serii care au chiar și GeForce MX150. Sincer, mi se pare o prostie să pui o așa placă video pe o construcție atât de compactă deoarece ventilarea nu va fi prea eficientă.

Noile componente sunt tot mai eficiente pentru că devin tot mai mici și consumă puțină energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aproape toate laptopuri ar trebuie să vină cu un SSD deoarece oferă numai avantaje, doar că cele de tip M.2 sunt mai scumpe. Hard discurile oferă mult spațiu dar sunt mai lente și chiar nu mai are importanță spațiul de stocare cât timp există servicii de stocare prin cloud.

E dotat cu unul dintre cele mai performante procesoare de pe piață și care e satisfăcător pentru uz office. Bineînțeles, un laptop de gaming are nevoie de un model HQ care și consumă mult din baterie, deci autonomia nu va fi atât de mare. La cel de sus, durata de viață poate atinge chiar și 10 ore în anumite condiții.

Păreri pro și contra

Ecranul mi se pare suficient de mare și poate că nici nu observați o mare diferență între un ecran de 14 inci și unul de 15.6 inci. În plus, cel de sus are o rezoluție 1080p iar panelul oferă unghiuri de vizibilitate generoase. Sunt și multe laptopuri care au ramă subțire pentru ca ecranul să ajungă până în margini, iar laptopul are dimensiuni chiar mai reduse.

Acer Swift SF314-52-765X are componente de ultimă generație și putea fi mai accesibil dacă nu ar fi avut Windows 10, dar oricum nu ați alege alt sistem de operare deoarece trebuie să găsiți componente compatibile. Orice gadget premium are Windows 10, dar și tatsatură iluminată și cititor de amprentă pentru a elimina securizarea cu parolă.

Te-ar mai putea interesa