Acer Swift SF314-52-73Y2, ultrabook albastru cu cititor de amprentă

Un ultrabook destul de reușit e acest Acer Swift SF314-52-73Y2 care arată foarte bine și nu se datorează culorii. Acesta face parte din seria Swift 3 dar mai sunt și seriile Swift 5 și 7. Bineînțeles, seriile mai mari sunt mai scumpe pentru că sunt mai compacte și oferă dotări chiar mai avansate. Consider că acesta e suficient de bun și mare, iar ecranul de 14 inci oferă o imagine de calitate. Chiar dacă acesta pare să fie ideal, există și o variantă pe argintiu care poate ieși mai bine în evidență pe biroul vostru.

Un laptop clasic e mult mai ieftin cu astfel de componente, dar nu va fi la fel de elegant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consider că are cele mai bune componente de pe piață și nu are nevoie de mai mult, doar laptopurile de gaming pot avea componente mai performante. Oricum, configurații prea performante pot reduce semnificativ din autonomia bateriei, motiv pentru care nu vor atinge 10 ore ca și laptopul de sus. Memoria de 8GB e suficientă pentru un model ca și acesta doar că laptopurile de gaming au nevoie de 16GB pentru că așa cer jocurile 3D cu hărți generoase.

Chiar și spațiu de stocare e generos ținând cont că e vorba de un SSD și nu trebuie făcut nici un upgrade la acest laptop, cum e în cazul unor laptopuri.

Păreri pro și contra

Portabilitatea e foarte importantă pentru o persoană care călătorește des și un laptop pare a fi cea mai eficientă alegere datorită sistemului de operare și tastaturii fizice. Sunt puține tablete care au stație de andocare cu tastatură dar e și cam dificil să o folosiți în mașina sau în metrou. Ultrabookul e subțire și poate fi ținut ca o mapă sub braț și e dintr-o singură bucată.

Acer Swift SF314-52-73Y2 E un gadget care poate fi utilizat doar pentru aplicații office, dar poate rula și programe profesionale dacă cerințele hardware corespund. Pentru cei care nu sunt încă deciși, am pus clipul de mai jos cu un ultrabook similar pentru a vă face o idee.

Te-ar mai putea interesa