Acer Swift SF314-52-58UE, laptop roz cu i5-8250U

Laptopul Acer Swift SF314-52-58UE e un model pe roz cu cel mai performant Core i5 – modelul i5-8250U Kaby Lake R. Acesta e mai performant cu cel puțin 50% față de generația precedentă și cam la fel de performant ca un model HQ (gaming). Bineînțeles, un laptop cu o așa componentă nu poate fi prea accesibil, în special că și placa video integrată e una de tip UHD 620. Aceasta poate fi comparată cu un model GeForce 920M. Un laptop pe roz poate fi cadoul ideal pentru Ea, iar o variantă albastră ar fi recomandarea mea pentru El (cum e în prezentarea de la final).

Poate că nu oricine și-l permite, dar nu e vorba de un laptop chiar clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul e chiar superb pentru că are unghiuri de vizibilitate mari și multe detalii pentru că are o rezoluție ridicată – 1080p. Performanțele procesorul Core i5 sunt impresionante și chiar nu e nevoie de un Core i5. Se mișcă foarte bine cu 8GB RAM DDR4 și un SSD atât de mare.

Porturile sale sunt numeroase chiar dacă e compact: USB C, USB 2.0, USB 3.0, HDMI, audio. Conectarea la internet se poate face wireless deoarece are WiFi ac, iar dacă nu vă place touchpadul se poate folosi un mouse wireless.

Păreri pro și contra

Construcția acestui model e din aluminiu roz care îi oferă o greutate redusă – 1.6 kg. Procesorul Core i5 Quad Core e construit tot pe tehnologia 14 nm, doar de anul viitor vom vedea pe 10 nm. Bateria sa promite o autonomie maximă de 10 ore și poate fi obținută în modul economic. Cred că acesta e cea mai bună alternativă la un MacBook Air deoarece are chiar și tastatură retro-iluminată când vreți să lucrați seara sau noaptea pe el. Acum depinde și de voi cât de important e brandul pentru voi.

Pe acest Acer Swift SF314-52-58UE puteți viziona chiar și filme datorită ecranului IPS Full HD, dar puteți folosi chiar și un HDMI pentru a-l conecta la un televizor (pentru o prezentare sau poate vreți să vizionați conținutul pe un ecran mai generos).

Te-ar mai putea interesa