Acer Swift SF314-51-79CE, ultrabook cu tastatură retroiluminată

Ultrabookul Acer Swift SF314-51-79CE face parte dintr-o serie destul de reușită și care oferă caracteristici speciale interesante: tastatură iluminată, carcasă subțire din aluminiu, ecran FullHD IPS, baterie cu autonomie de 10 ore, tehnologie wireless WiFi ac. Chiar dacă nu oferă cel mai mare ecran de pe piață, imaginea e una foarte clară și detaliată. Acesta e o variantă ceva mai performantă și se datorează procesorului Core i7, însă există o variantă și cu Core i5 pe culoarea aurie.

Culoarea nu are mare importanță atunci când alegeți un laptop premium. ci mai degrabă componentele sale și dotările. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Orice laptop indiferent de dimensiuni trebuie să țină locul unui desktop și, în plus, trebuie să fie portabil. Componentele sale sunt următoarele: Intel Core i7-7500U, Intel HD Graphics 620, memorie RAM DDR4 și un SSD generos. Nici nu cred că se mai fabrică SSD-uri mai mici de 128GB. Dacă lucrați mult la birou sau aveți deplasări numeroase în teren, e nevoie de un gadget portabil care poate fi ținut precum o mapă.

Ecranul IPS 1080p e superb datorită unghiurilor de vizibilitate largi și detaliilor oferite. Consider că aveți suficient spațiu de stocare și memorie RAM, că și așa nu veți stoca filme sau jocuri pe acesta, iar multitaskingul e decent. Chiar dacă e foarte subțire, bateria sa e mare, adcă oferă o autonomie de 8-10 ore.

Păreri pro și contra

Un laptop ca și acesta va atrage multe priviri datorită culorii, carcasei metalice și dimensiunilor. Poate fi folosit chiar și noaptea datorită tastaturii iluminate iar ecranul poate fi pliat pentru a lucram ai bine pe el indiferent unde vă aflați (poate fi înclinat până la 180 de grade).

Acer Swift SF314-51-79CE e unul dintre cele mai interesante laptopuri de pe piață și nu văd de ce ați alege altul. Nu merită să luați un laptop fără SSD deoarece aplicațiile pornesc instant pe cel cu SSD. Deasemenea, laptopurile cu carcasă metalică sunt mai plăcute la atingere și au culoare metalizată. Oricum, nu sunt prea multe culori disponibile (argintiu și auriu), iar cel din prezentarea de jos e argintiu ca cel de sus.

Te-ar mai putea interesa