Acer Swift 5 SF514-54T, laptop ultraportabil cu i7 Whiskey Lake

Acer Swift 5 SF514-54T e un laptop cu portabilitate foarte bună adresat celora interesaţi de acest lucru precum şi de performanţe superioare. E prezent în mai multe variante, iar modelul Acer Swift 5 SF514-54T-77XV NX.HHUEX.005 vine cu procesor i7-1065G7 şi SSD de 1TB.
E un laptop pentru sarcini office şi se va integra perfect într-un mediu business.

Acest laptop vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care are până şi cititor de amprente. Acest lucru se va dovedi foarte util pentru autentificarea pe acest laptop.


Păreri pro şi contra

Notebook-ul Acer Swift 5 SF514-54T e unul de generaţie nouă care beneficiază de o greutate foarte mică de circa 1kg şi o baterie care poate să ţină şi 12 ore.
Sistemul de operare preinstalat e Windows 10, iar în felul acesta o să puteţi să-l folosiţi din prima.
La capitolul conectică are suport pentru noul standard wireless wi-fi ax, bluetooth 5 şi 3 porturi USB.
Pe partea de ergonomie vine cu tastatură iluminată şi ecran IPS cu suport touch. Datorită ecranului touch putem spune despre laptop că e un dispozitiv 2 în 1.
Memoria RAM e una de 8 giga, laptopul suportând maxim 32 de giga. Iar, Solid State Drive-ul e unul de 1TB.
Procesorul i7-1065G7 e unul quad core foarte performant. Scoate 10574 puncte la benchmark lucru care nu-l fac e foarte diferit de i7-9750H care-i un procesor de gaming.
Pentru sarcini video procesorul are integrat cip Intel Iris care se va descurca destul de bine cu filme HD şi Full HD (la 4K nici nu are rost să vă uitaţi deoarece rezoluţia ecranului e de 1920×1080 pixeli şi nu se va vedea diferenţa).
Din nefericire acest model nu vine cu unitate optică, dar acest lucru nu e o problemă majoră, nici măcar minoră deoarece acest lucru nu e util.

Pentru persoanele interesate de un laptop cu ecran de 14 inci pentru segmentul business ori acasă acest model ar fi mai mult decât suficient.
Ca brand, Acer e de top, produsele sale fiind fiabile şi cu componente de generaţie nouă.

Te-ar mai putea interesa