Acer Swift 5 SF514-53T-73SD, laptop cu ecran multi touch

Laptopul Acer Swift 5 SF514-53T-73SD are un finisaj argintiu elegant și o tastatură cu taste plăcute la atingere. Se vede că are o construcție redusă pentru că nu are acea tastatură numerică, care mi se pare cam inutilă, în sensul că e folosită foarte rar. E vorba de o generație nouă de laptopuri cu componente destul de decente și care oferă performanțe ridicate. Aici mă refer la generația de procesoare Intel Whiskey Lake și la modelul Core i7.

Se vede că e foarte compact și că are un ecran de 14 inci cu margini subțiri, nici nu aveți nevoie de un ecran mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Placa video din procesor e de ajuns pentru taskuri simple chiar și când vine vorba de clipuri 1080p, pentru că ecranul are o rezoluție bună. Acesta e un IPS de 14 inci care acceptă gesturi și puteți naviga diferit chiar și fără mouse. Productivitatea e mai bună cu un mouse și touchpadul său îl puteți folosi atunci când călătoriți, iar acesta e ușor de folosit pentru că e mare. Vă puteți autentifica ușor cu acel cititor de amprentă care e amplasat în partea dreaptă. Tot mai multe laptopuri vin cu această dotare pentru că e utilă.

Păreri pro și contra

Pe acesta găsim cea mai bună versiune de Windows și e perfectă chiar și pentru companii – versiunea 10 Pro. E prezent un sistem audio avansat, o baterie cu autonomie excelentă, cititor de amprentă, tastatură iluminată și altele. Avem un design modern și subțire, iar porturile nu lipsesc de pe acest model. Acestea laptopuri nu mai trebuiesc upgradate pentru că nu aveți nevoie de mai mult de 8GB sau de un SSD de 512GB.

Acer Swift 5 SF514-53T-73SD are o autonomie bună în modul office și se poate lăuda că are o greutate sub 1 kg. Cu alte cuvinte, e un ultrabook bun de ultimă generație care poate înlocui cu brio un PC dacă nu vreți să jucați jocuri. Sunt serii diferite în acest buget care pot rula jocuri doar că arată diferit și nu sunt atât de portabile.

Te-ar mai putea interesa