Acer Swift 5 SF514-53T-53SN, laptop ultraportabil cu ecran touch

Laptopul Acer Swift 5 SF514-53T-53SN are ecran touch care poate fi de folos atunci când nu doriți sau nu puteți folosi mouse-ul. E ca și cum ați avea o tabletă cu Windows doar că nu are balamale care permit plierea completă a ecranului. Avantajul oferit de un laptop e acela că nu are nevoie de stand pentru a obține poziția potrivită de privire a acestuia. E vorba de seria Swift 5 care oferă componente avansate și un ecran de 14 inci, dar pot fi variante chiar și cu ecran diferit.

Finisajul e unui albastru și zona de la balamale iasă bine în evidență pentru că e auriu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i5-8265U face parte din cea mai recentă serie de la acest brand și chiar nu aveți nevoie de un Core i7. Aceste procesoare vin cu plăci video integrate care se descurcă bine în cele mai multe situații. La variantele cu ecran tactil, protecția acestuia e una glossy, adică e lucios și poate că în spații luminoase poate fi puțin deranjant, de aceea trebuie să puneți luminozitate maximă. În acel preț aveți și Windows 10 cu licență pentru a putea lucra imediat pe el, însă trebuie puse programele preferate și un antivirus bun.

Păreri pro și contra

Autonomia unui laptop depinde și de utilizator, adică cum va folosi laptopul (luminozitatea ecranului, redare media etc). Aveți posibilitatea să-l țineți contat la priză tot timpul dacă lucrați doar la birou și nu călătoriți. Tastatura iluminată e o dotare interesantă care e tot mai prezentă pe laptopuri, poate să ajungă chiar și pe laptopuri accesibile. Are o construcție compactă realizată din materiale de calitate și gadgetul cântărește aproximativ 1 kg. Seria aceasta impresionează și la partea de conectivitate pentru că oferă numeroase porturi, chiar dacă e foarte subțire.

Acer Swift 5 SF514-53T-53SN are cititor de amprentă care vă ajută să vă autentificați mai sigur și ușor, dar nu trebuie să-l folosiți dacă nu doriți. Spațiul de stocare e generos și rapid pentru că e un SSD de 512GB, nu sunt multe laptopuri care au performațe office atât de bune.

Te-ar mai putea interesa