Acer Swift 3 SF315-41G-R44V, laptop cu cititor de amprentă

Laptopul Acer Swift 3 SF315-41G-R44V e unul elegant și se vede după construcție, iar la interior avem componente mai diferite. Aici mă refer la procesorul Ryzen 5, SSD mare și la placa video Radeon RX 540. Aș putea spune că puteți juca jocuri pe el, însă nu e conceput doar pentru astfel de taskuri. Eu consider că e conceput pentru cei care folosesc aplicații profesionale de editare sau proiectare pentru că are tastatură iluminată, cititor de amprentă și un ecran FullHD IPS.

Din poza de jos se vede destul de bine acest laptop și care sunt porturile sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ryzen 5 2500U poate fi comparat cu i5 Quad Core indiferent de task și prețul e ceva mai mic chiar dacă are o placă video integrată superioară – Vega 8. Cea de pe modelul pentru PC-uri (de pe Ryzen 5 2400G) e mult mai performantă și poate fi comparată cu una dedicată.

Cele mai bune ecrane sunt cele IPS pentru că au specificații mai bune pentru gaming și să nu uităm că oferă cea mai bună imagine indiferent cum l-ați privi.

Să nu uităm că acesta are și Windows preinstalat pentru a-l folosi imediat și trebuie să vă instalați doar aplicațiile preferate. Nu aș recomanda o versiune mai veche pentru că acesta a fost conceput pentru versiunea 10.

Păreri pro și contra

Pe lateral se vede un număr generos de porturi și USBurile sunt destul de diversificate pentru a conecta orice și veți beneficia de viteze de transfer foarte bune. Hardware-ul cu AMD e foarte avansat și e competitiv pentru acest buget, iar asta se poate vedea și în benchmarkuri. Mi-aș dori ca tot mai multe serii să ofere alternative cu ultimele Ryzen-uri. Pe acesta se poate lucra și în condiții de lumină mai scăzute, pentru că are tastatură iluminată, dar nu ca și la modelele de gaming.

Acer Swift 3 SF315-41G-R44V arată ca un laptop ultraportabil însă greutatea nu e chiar atât de redusă – 2.1 kg. Autentificare e mai sigură și simplă cu cititorul de amprentă și m-aș dori ca tot mai multe laptopuri să o aibă.

Te-ar mai putea interesa