Acer Swift 3 SF314-57, laptop cu i7-1065G7 şi SSD de 1TB

Laptopul Acer Swift 3 SF314-57 e unul de generaţie nouă de tipul 2 în 1 întrucât are ecran touch. E prezent în mai multe variante, cea de top (SF314-57-78YK) fiind dotată cu procesor i7-1065G7 şi stocare pe SSD de 1TB. O alternativă mai ieftină e cea cu procesor i5-1035G1 şi stocare pe SSD de 512GB… aceasta având codul SF314-57-516Z.
Portabilitatea excelentă şi performanţele superioare recomandă acest laptop pentru sarcini business ori pentru cei interesaţi de ceva premium la un cost ok.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bin dpdv vizual, al performanţelor şi dotărilor. Din poza de alături se poate vedea cât de bine arată, iar dacă vă interesează ceva mai ieftin atunci vă recomand varianta cu i5.

Păreri pro şi contra

Acest model vine cu procesor dintr-o generaţie nouă – Ice Lake, iar asta înseamnă performanţe superioare şi grafică Iris Plus de la Intel. Procesorul e unul cu 4 nuclee şi scoate 10574 puncte pe cpubenchmark, deci precum un procesor de gaming.
Ecranul e unul de 14 inci cu margini înguste şi rezoluţie 1920×1080 pixeli. Panelul e unul IPS, garantând unghiuri de vizualizare foarte bune.
Pentru a putea fi utilizat din prima are şi sistem de operare preinstalat – Windows 10. E un sistem modern şi care oferă o productivitate superioară.
Bateria acestui ultraportabil ţine undeva la 10 ore, iar din această cauză putem spune că beneficiază de o portabilitate excelentă. După cum am menţionat şi mai sus are şi o greutate redusă de 1,2kg ceea ce e foarte bine.
Nu beneficiază de unitate optică, însă are o multitudine de porturi printre care aş menţiona 3 USB-uri şi wireless ax (noua generaţie).
Un lucru pe care eu îl apreciez foarte mult e că are cititor de amprentă. Acest lucru e un mare plus pe partea de siguranţă şi uşurinţă în autentificare.

Acer e un brand de top când discutăm despre laptopuri, iar alegând ceva de la ei faceţi o alegere bună deoarece e întotdeauna sunt în tendinţe cu noile tehnologii.

Te-ar mai putea interesa