Acer Swift 3 SF314-52G-8256, laptop cu GeForce MX150

Laptopul Acer Swift 3 SF314-52G-8256 e un ultraportabil cu configurație multimedia și cu un design premium. Această serie a fost lansată recent și se poate observa după hardware, adică are cel mai nou model Core i7 – 8550U Kaby Lake Refresh. Spre deosebire de seria anterioară, aceasta oferă mai multe nuclee și frecvențe de lucru diferite. Ceea ce trebuie să știți e că noile procesoare sunt cu cel puțin 50% mai performante și au plăci video integrate pe măsură. Din păcate prețurile nu sunt foarte atractive, deoarece încă sunt destul de multe laptopuri cu procesoare Kaby Lake și Skylake.

E vorba de o serie multimedia care are un preț corect pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acest laptop are componente hardware de ultimă generație care sunt eficient, adică au un consum redus de energie și performanțe impresionante. De exemplu, placa video GeForce MX150 poate fi comparată cu GTX 950M, iar procesorul cu varianta de gaming din seria precedentă. Totuși, nu s-a lansat o variantă de gaming (HQ), dar poate vom vedea laptopuri de gaming ceva mai atractive pentru cei interesați.

E adevărat că în acest buget sunt destul de multe laptopuri de gaming, dar poate că sunteți interesați mai mult de portabilitatea sa. Nu toate modelele acestei serii prezintă tastatură iluminată, ceea ce e destul de rău pentru un laptop scump. Poate că nici nu o veți folosi dacă aveți o lampă de birou sau poate că lucrați pe el doar ziua.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de alte laptopuri, acesta oferă o baterie cu autonomie generoasă, un touchpad generos care acceptă gesturi, carcasă din aluminiu, ecran IPS FullHD, USB tip C, SSD mare, multă memorie RAM, placă video GeForce MX150 etc. Singurul minus ar fi prețul, adică nu orice utilizator și l-ar permite dar sunt diverse carduri de cumpărături care pot fi de folos.

Modelul Acer Swift 3 SF314-52G-8256 e un gadget care poate fi folosit chiar și de companii deoarece e fiabil, compact și eficient. Are chiar și Windows 10 licențiat dacă vreți să aveți un software corespunzător.

Lasă un comentariu