Acer Swift 3 SF314-52G-56N8, ultrabook cu i5-8250U

Acer Swift 3 SF314-52G-56N8 e un ultrabook apărut pe piață la sfârșit de 2017, iar principalele lucruri cu care se evidențiază față de alte modele ar fi procesorul extrem de performant și portabilitatea bună. Procesorul i5-8250U scoate 7430 puncte la benchmark întrucât e unul quad core, iar bateria ține undeva la 7-10 ore. Să nu mai menționez de greutatea scăzută de 1,6 kilograme.
Aceste caracteristici precum și cele pe care le voi menționa mai jos fac din laptop o sculă perfectă pentru acasă ori la lucru.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un dispozitiv cu toate dotările moderne. Mai jos e o poză cu modelul argintiu, iar deoarece nu am menționat trebuie să vă spun că are o carcasă din aluminiu, și în acest fel se obține o greutate foarte redusă.


Caracteristici

Procesorul din acest model e un i5-8250U cu patru nuclee care face parte din seria Kaby Lake R(efresh). Pentru a putea rula diverse aplicații costisitoare are alături o placă video MX150 de la Nvidia și 8GB memorie RAM.
Ca software are preinstalat Windows 10, iar din această cauză o să puteți intra pe net din prima.
Ecranul e unul foarte bun cu diagonală de 14 inci și rezoluție FHD. Mai exact e vorba despre un ecran cu panel IPS care oferă unghiuri de vizualizare foarte bune din orice unghi te-ai uita la el.
Modelul acesta e prezent în două variante de configurație, iar diferențele o reprezintă capacitatea SSD-ului, adică 256/512 giga.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult (comparativ cu lucrurile integrate), aspectul plăcut, că e rapid, portabilitatea bună și fiabilitatea.
Singurul minus ar fi că nu are un ecran ceva mai mare.

Concluzie

Dacă ești interesat de un laptop alternativă la Zenbook sau MacBook atunci acest model ar fi recomandarea mea. Vine cu productivitatea caracteristică Windows și cu fiabilitatea Acer.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest model și care sunt principalele sale avantaje.

Te-ar mai putea interesa