Acer Swift 3 SF314-52-57LH, laptop albastru cu cititor de amprentă

Laptopul Acer Swift 3 SF314-52-57LH face parte dintr-o serie nouă doar că avem o construcție diferită, iar în partea dreaptă e amplasat cititorul de amprentă. Greutatea acestui laptop a scăzut mult pentru a fost folosit doar aluminiu, astfel că poate fi considerat ca fiind un ultrabook. Cam fiecare producător oferă o astfel de serie și nu aveți nevoie de un buget foarte mare, însă există și variante premium ca Swift 7. Acesta e o variantă office foarte reușită și care nu am ce să-i reproșez, iar dacă nu vă place culoarea, sunt variante și pe argintiu.

Din poza de jos se vede că e o variantă pe albastru închis și touchpadul e bine evidențiat, dar nu cred că-l veți folosi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt următoarele și pot fi regăsite pe multe alte laptopuri: i5-7200U, 8GB DDR4, SSD cu capacitate de 256GB. Acestea sunt cele mai importante componente ale unui laptop. Placa video integrată e cea din procesor și o regăsiți pe multe laptopuri cu Intel. Pentru a putea juca jocuri sau a folosi aplicații profesionale, e necesară o placă video dedicată cu specificații tehnice bune.

Tehnologiile wireless sunt cele care le știți de la alte laptopuri și aici mă refer la bluetooth 4.0 și WiFi ac. Conectarea la internet se poate face și fără fir deoarece veți beneficia de viteză maximă dacă semnalul e puternic.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună chiar la astfel de laptopuri și puteți spune adio unor cabluri, dar și dotări inutile. Autonomia maximă e de 12 ore, însă nu prea aveți cum să o atingeți. Cititorul de amprentă nu a devenit o dotare standard, dar e prezent pe acesta pentru a vă autentifica mai ușor și e o modalitate sigură. Ecranul IPS e cel mai popular model și e o alegere bună chiar și pentru cele de gaming, deoarece calitatea imaginii e aceeași indiferent cum îl priviți.

Acer Swift 3 SF314-52-57LH e un laptop care poate fi transportat cu ușurință și e mult mai compact decât unul clasic de 15 inci. Alte modele din serie oferă și tastatură iluminată, pentru a putea lucra pe el indiferent de condițiile de luminozitate.

Te-ar mai putea interesa