Acer Swift 3 SF314-52-56QJ, ultrabook roziu cu Windows 10

Unul dintre cele mai performante și portabile ultrabook-uri de pe piață e acest Acer Swift 3 SF314-52-56QJ.
Performanțele foarte bune sunt date de procesorul i5, cei 8GB RAM și SSD. Iar, portabilitatea e dată de bateria care ține 7+ ore și greutatea de 1,6 kilograme.
Un astfel de notebook PC e foarte bun pentru acasă, dar și într-un mediu business întrucât nu oferă doar portabilitate și performanță, ci și stabilitate (e construit cu componente așa încât să fie foarte fiabil).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată excelent și are integrată multă tehnologie utilă. Din imaginea alăturată puteți vedea că e vorba despre un laptop roze/roziu pentru cei interesați de ceva cu un aspect sofisticat.


Caracteristici

Modelul SF314-52-56QJ e unul apărut recent pe piață, iar din această cauză are integrate cele mai noi componente și tehnologii.
Vine cu procesor i5 model 7200U, iar acesta are integrat un cip grafic Intel HD 620. Eu zic că e unul destul de bun, atât procesorul cât și cipu grafic.
Are un ecran de 14 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli (panelul acestui ecran e unul IPS). Datorită acestor caracteristici ecranul e unul foarte clar și e perfect pentru filme SD sau Blu-ray.
Venind cu sistem de operare preinstalat o să-l puteți folosi din prima. Este vorba despre Windows 10, iar eu recomand să-l lăsați și să nu-l reinstalați.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că are mulți RAMi, hardul foarte încăpător, ecranul clar și procesorul puternic.
Contra ar fi că nu are un ecran de o diagonală mai mare, adică de 15,6 inci. (Nu vă oprește nimeni să conectați un monitor sau un televizor la porturile laptopului și în acest fel să vedeți filme pe TV.)

Concluzie

Dacă vrei un laptop care să fie ușor de cărat într-o geantă și care să arate extrem de bine atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. Dacă te uiți atent atunci vezi oarecare elemente similare ultrabook-urilor Zenbook de la Asus sau Macbook-urilor.

Te-ar mai putea interesa