Acer Swift 3 SF314-52-366J, laptop roz pentru Ea

Sunt foarte puține laptopuri pe roz care să fie și performante, motiv pentru care aș face o recomandare nu foarte scumpă. E vorba de Acer Swift 3 SF314-52-366J care face parte dintr-o serie nouă și are un hardware office interesant. Poate fi folosit pentru taskuri zilnice și de aceea puteți spune adio laptopului vechi sau desktopului. Laptopurile din aluminiu au un finisaj metalic plăcut și îi dă un plus de eleganță. Doar rama ecranului și tastatura sunt pe negru ca la alte serii de laptopuri, nici nu cred că ar fi arătat prea bine dacă era totul pe roz.

Pe acesta vedem unul dintre cele mia noi procesoare Intel și nu e nevoie de ceva mai scump dacă nu folosiți pentru aplicații profesionale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul de pe acesta e un Core i3-7130U care are o placă video bună, astfel că vă puteți bucura de conținut video de calitate. Cât timp nu vă jucați jocuri nici nu e nevoie de o placă dedicată, plus că doar cele din seria GTX sunt bune pentru gaming. Ar mai fi multe de spus despre gaming însă această serie se adresează utilizatorilor office.

SSD-ul său are un rol foarte important pentru că totul va porni mai rapid și transferul de date e impresionant, comparativ cu hard discul clasic.

Păreri pro și contra

Autonomia laptopurilor noi e tot mai bună pentru că sunt folosite baterii mai bune, însă și componentele au un rol destul de important (sunt mai eficiente). Laptopul vine cu cel mai nou IPS de pe piață pentru a vă bucura de calitatea imaginilor 1080p, puteți viziona filme chiar și pe un televizor dacă folosiți un cablu HDMI. Autentificarea se poate face ușor și rapid cu cititorul de amprentă, adică puteți spune adio parolelor. Cele mai importante porturi sunt pe stânga pentru ca voi să puteți folosi un mouse fără a atinge stick-ul sau un cablu.

Acer Swift 3 SF314-52-366J are nevoie de Windows 10 pentru a-și evidenția mai bine performanțele, iar Linux e instalat doar ca să vă faceți o idee despre el. Laptopul e mai ieftin fără Windows 10 preinstalat

Te-ar mai putea interesa