Acer Swift 3 SF314-41, laptop cu Ryzen 3 3200U şi SSD

Acer Swift 3 SF314-41-R5FJ e un laptop de generaţie nouă cu procesor Ryzen 3 3200U şi ecran de 14 inci. Ecranul îi oferă capabilitatea de a fi utilizat la sarcini multimedia, iar procesorul care scoate 4626 puncte la benchmark îl face bun şi la jocuri nu prea complexe.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un notebook cu portabilitate bună. Asta deoarece are o greutate de 1,5kg şi o baterie care ţine peste 5 ore… în funcţie de cât de mult îl folosiţi.


Păreri pro şi contra

Laptopul Acer Swift 3 SF314-41 (model Acer Swift 3 SF314-41-R028) e unul bun pentru acasă, dar şi pentru segmentul business deoarece vine cu cititor de amprentă şi portabilitate bună.
Performanţele sunt foarte bune mulţumită procesorului AMD echivalent i3/i5 şi stocării SSD care face ca majoritatea sarcinilor să fie accelerate.
Stă bine pe partea de porturi deoarece vine cu 3 USB-uri, HDMI, wireless ac şi bluetooth.
Nu are unitate optică, dar acest lucru nu e un dezavantaj întrucât sistemul de operare poate fi instalat de pe un stick USB. Vine cu Linux preinstalat, iar recomandarea mea ar fi să instalaţi Windows 10.
Memoria RAM preinstalată e de 8GB, dar se pot spune maxim 12GB.
Ecranul acestui laptop e unul mediu de 14 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, iar stratul e unul anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte de pe el. Mai ar trebui menţionat că panelul e unu IPS, iar din această cauză unghiurile de vizualizare sunt forte bune.
Nu am menţionat nimic despre partea video, mai exact are cip grafic Radeon Vega 3 integrat în procesor şi di naceastă cauză o să aveţi performanţe grafice superioare unui laptop cu grafică Intel HD.

Dacă vă interesează un laptop pentru acasă ori la lucru atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Există şi alte modele, însă acesta ar fi unul superior calitativ, iar brandul Acest se află în topul producătorilor de notebook-uri.
Culoarea sa e una plăcută deoarece vorbim despre argintiu (producătorul îi zice sparkly silver).

Te-ar mai putea interesa