Acer Swift 3 SF313-52, laptop cu SSD mare, ecran QHD și Windows 10 Pro

Seria de laptopuri Acer Swift 3 SF313-52 este diferită de restul și se vede doar după cum arată. Are un ecran cu raport puțin mai diferit (3:2), motiv pentru care rezoluția sa este de 2254 cu 1504 pixeli. Mulți utilizatori vor aprecia acest ecran de oarece oferă multe detalii și spațiul de lucru este satisfăcător în aplicațiile office. Configurațiile diferă puțin și vedem SSD-uri de ultimă generație care oferă specificații impresionante.

Acest brand oferă soluții moderne și competitive, adică sunt la prețuri foarte bune și oferă hardware avansat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt destul de multe asemănări între configurații și vedem același procesor Core i5 pe 10 nm care e foarte lăudat și are o placă video proprie. Intel Iris Plus oferă exact ce aveți nevoie pe un laptop de tip office/business. Nu se poate compara cu un laptop simplu deoarece vedem materiale mai de calitate și ceva mai multă atenție la detalii. Carcasa e realizată din aliaje – magneziu-litiu și magneziu-aluminiu, pentru ca laptopul să fie foarte ușor (1.2 kg). Bateria sa se încarcă rapid și puteți beneficia de 4 ore de utilizare cu numai 30 minute de încărcare. Bineînțeles, anumiți factori pot afecta autonomia maximă a laptopului și probabil știți asta deja de la laptopul precedent.

Păreri pro și contra

Vine echipat cu tastatură iluminată, cititor de amprentă, Windows 10 cu licență, un ecran IPS superb, memorie RAM cu consum redus de energie etc. Ultraportabilele oferă o autonomie excelentă (până la 16 ore) astfel că nu trebuie să luați de fiecare dată încărcătorul cu voi și sunt realizate din materiale foarte bune, pentru o protecție suplimentară. Alături de acesta s-ar potrivi un mouse wireless ca să nu aveți pre multe fire în jurul laptopului.

Acer Swift 3 SF313-52 are porturi USB avansate pentru a vă bucura de o viteză de transfer mare și de funcționalitate superioară. Totuși, nu are atât de multe porturi ca și un laptop de dimensiuni mari sau unul de gaming, însă sunt prezente cele mai utile porturi iar conectarea la internet se face prin intermediul tehnologiei Wifi. Sunt adaptoare pentru cei care au nevoie de conectorul RJ45 sau alte tipuri de porturi.

Te-ar mai putea interesa