Acer Swift 1 SF114-31-P4ZQ, laptop cu Pentium N3710 Quad Core

Un laptop ca și Acer Swift 1 SF114-31-P4ZQ reprezentă cea mai accesibilă și performantă alegere care o puteți face. Are un Intel Pentium N3710 care e un Quad Core nou cu specificații impresionante. Pot spune că e de două ori mai performant decât un Intel Celeron Dual Core. Pentru unii dintre voi, acest laptop poate părea scump, ei bine, are un sistem de operare Windows 10 care e recomandarea mea pentru toate laptopurile noi lansate în 2017. Seria Swift 3 merită toată atenția dacă vreți un finisaj mai elegant și chiar tastatură iluminată.

Acesta poate fi ales chiar și cu pachetul Microsoft Office dacă îl doriți cu licență, dar sunt și alternative gratuite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oricine și-ar dori un astfel de laptop, în special că prețul e destul de bun și trebuie să înțelegeți că laptopurile mai compacte mai atractive. Mă gândesc că v-ați gândit la un ultrabook doar că poate costa și de 2-3 ori mai mult, bineînțeles, are componente diferite. De aceea, v-am recomanda seria Swift 3 mai sus care nu costă o avere.

Pe scurt, acest laptop are un Intel Pentium cu 4 nuclee, placa video Intel HD Graphics, memorie de 4GB RAM și o memorie de stocare de 64GB.

Chiar dacă multe laptopuri accesibile au Intel Celeron, merită un efort financiar suplimentar pentru un laptop cu procesor ceva mai bun.

Păreri pro și contra

Autonomia e mai mare la modelele ultraportabile și acest aspect nu trebuie neglijat – maxim 12 ore. Ideea e că sunt folosite baterii mai bune și componentele sunt mai eficiente. Conectivitatea nu mai e o problemă la noile laptopuri, adică au suficiente porturi și chiar tehnologii wireless pentru conectare la internet sau a unui periferic wireless.

Acer Swift 1 SF114-31-P4ZQ e un laptop de 14 inci ca și restul modelelor Swift, indiferent că e 1, 3 sau 5. Diferențele dintre serii sunt la configurație, unele dotări și culori disponibile. Deci, dacă nu vă permiteți o serie mai superioară puteți să vă mulțumiți și cu una accesibilă care arată la fel (carcasa poate să fie realizată din mai multe tipuri de materiale).

Te-ar mai putea interesa