Acer Swift 1 SF114-31-C4PR, ultrabook ieftin cu Windows

Un ultrabook ieftin este acest Acer Swift 1 SF114-31-C4PR care se adresează studenților și elevilor care au un buget mic și vor un gadget cu Windows. Nu e precum oricare alt laptop, deoarece acesta e foarte subțire și are un touchpad generos. La un buget atât de redus nu veți găsi componente mult mai avansate, dar cred că vă interesează chiar și autonomia iar un procesor cu tehnologie 14 nm consumă destul de puțin. Merită să alegeți un laptop cât mai nou în special dacă face parte dintr-o serie mai deosebită.

Poate că pare cam scump, dar trebuie să vă gândiți că are Windows 10 și un design Slim precum oricare alt ultrabook. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acer Swift 1 SF114 31 C4PR

Aceste laptopuri devin tot mai populare deoarece mulți utilizatori caută laptopuri fără DVD și tastatură numerică, dar nici porturile USB nu trebuie să fie numeroase ci e suficient să fie diversificate. Ecranul e superb la acesta și cred că viitoarele generații vor oferi o diagonală mai mare pentru aceeași construcție, adică marginile ecranului vor fi mai înguste (cum e la smartphone-uri).

Nu pot să-i reproșez faptul că nu are un ecran 1080p, deoarece i-ar fi diminuat autonomia. Totuși, variantele FHD (Swift 3 și 5) au baterii destul de bune pentru că asigură o durată de viață decentă. Oricum, autonomia maximă oferită de producător se poate obține doar în modul economic. Dacă vă plac laptopurile metalice cu tastatură iluminată și performanțe ceva mai mari, atunci v-aș recomanda un Swift 3 SF314 (sunt destul de multe variante).

Păreri pro și contra

Seriile Swift mai scumpe pot oferi dotări și componente mult mai avansate, însă toate au aceleași dimensiuni – 14 inci. Fiind cel mai accesibil, componente sunt conforme bugetului și nu e nevoie de mai mult dacă vreți un laptop pentru navigare rapidă, utilizare programe office, expediere de mailuri etc.

Acer Swift 1 SF114-31-C4PR merită încercat deoarece arată chiar bine, însă variantele Swift 3 sunt disponibile pe mai multe culori dacă vă interesează acest aspect – design. Bineînțeles, cea mai avansată și scumpă serie e cea Swift 5 care a fost lansată anul acesta alături de celelalte două.

Te-ar mai putea interesa