Acer Swift 1 SF113-31-C7D1, laptop pentru elevi

Laptopul Acer Swift 1 SF113-31-C7D1 a fost lansat anul acesta și e unul dintre cele mai accesibile variante oferite de acest brand. Evident, face parte din seria Swift 1 care e cea atractivă și pot spune că se adresează elevilor și studenților. Îmi plac laptopurile argintii deoarece scot mai bine în evidență tastatura și sunt mai ușor de întreținut. Bineînțeles, construcția sa e una metalică că doar e vorba de un gadget foarte subțire care trebuie să fie și robust. Doar laptopurile mai groase sunt realizate din plastic și nu sunt atât de plăcute la atingere.

Dacă vă doriți o configurație mai puternică, singura soluție e seria Swift 3. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Chiar nu mai văd sensul unui hard disc mare, deoarece puteți descărca programul dorit oricând de pe internet sau să uploadați anumite fișiere cu ajutorul unor servicii web. Componentele acestui laptop sunt următoarele: Intel Celeron N3350, 4GB RAM și o memorie eMMC de 64GB. Această memorie se mișcă decent dacă vă rezumați strict la uz office.

Displayul e chiar superb deoarece e un IPS de 13.3 inci cu rezoluție 1080p. Nu orice laptop în acest buget oferă o calitatea video atât de bună. De cele mai multe ori căutăm un laptop foarte ieftin care să țină locul unui desktop și nu-l vrem pentru sarcini grele (gaming, editare etc). Totuși, e bine să ținem cont și de dotările oferite (am enumerat mai jos cele mai importante). Aș putea spune că e un ultrabook pentru că e destul de subțire – 225 mm, însă nu e cel mai subțire.

Păreri pro și contra

Aveți destul de multe motive pentru a alege acest laptop: tastatură iluminată, touchpad generos, autonomie de lucru mare, greutate redusă, sistem de operare Windows 10 S (ideal pentru studenți și elevi), tehnologie WiFi de ultimă generație (802.11 ac 2×2), conectivitate decentă și securizare cu cititor de amprentă.

Chiar nu văd de ce nu ați opta pentru Acer Swift 1 SF113-31-C7D1, iar dacă simțiți vreodată că nu vă ajunge spațiu de stocare, puteți folosi un hard extern sau urcați fișierele în cloud (poze, filmări).

Lasă un comentariu