Acer Stream

Probabil cel mai performant telefon de la cunoscutul producător de electronice Acer este acest telefon Acer Stream care vine cu ecran AMOLED de 3.7 inci, Android 2.1, memorie internă de 2 giga și cameră foto de 5 MP cu autofocus. Deci are toate dotările standarde pentru a fi un smartphone de ultimă generație. Designu-ul este unul elegant, simplu, ergonomic și modern ca și la restul produselor Acer. Sub cunoscutele butoanele de la telefoanele cu Android mai sunt trei butoane care pot fi folosite pentru redarea melodiilor preferate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și care cred că este puțin cam piperat pentru un telefon, dar tehnologie își are prețul dacă pot spune așa. O alternativă elegantă dar nu la fel de performantă ar putea fi un Acer S100 Liquid.

Poze

Din lateral
În mână

Specificații tehnice

Are o greutatea de numai 140 de grame și vine cu un ecran AMOLED de 3.7 inci. Acesta reproduce 16.7 milionae de culori, are o rezoluție de 480 cu 800 pixeli și o diagonală de 3.7 inci. Ca și caracteristici speciale Acer Stream are interfață Acer Touch 3D UI v4.0, accelerometru, senzor de proximitate, metode de introducere cu multi-touch și altele. La capitolul multimedia are mufă 3.5 mm, butoane dedicate pentru muzică și tehnologie Dolby Mobile pentru sunet.

Memoria internă este de 2 giga, cea RAM de 512 MB și cea ROM de 512 MB. memoria internă poate fi upgradată până la 8 giga cu un card microSD. La capitolele comunicații porturi acest telefon Acer Stream are EDGE și GPRS clasa 10, 3G, bluetooth v2.1, microUSB 2.0 și Wi-Fi. Camera foto/video are un senzor de 5 MP cu autofocus și verificare calitate. Acest telefon Acer Stream poate și filma la calitate HD cu 24 fps.

Un astfel de telefon Acer Stream vine cu sistem de operare Android 2.1 Eclair care poate fi upgradat, procesor de 1 GHz, GPS, busolă digitală și radio FM. Ca și aplicații are: Google Search, Maps, Gmail, Google Talk, Picasa, Youtube, Player, DLNA, Facebook, Flickr, DataViz Roadsync, urFooz, Microsoft Exchange Server, Spinlets etc.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Acer Stream are o autonomie de circa două săptămâni în regim stand-by și 5 ore de convorbiri, destule aplicații utile, sistem de operare radid și versiune destul de nouă, design de apreciat, configurație foarte bună și ecran superb.

Ca minusuri: nu are cameră secundară pentru videochat-ing și prețul este cam mare.

Concluzie

Acest telefon Acer Stream este un telefon de tip Premium foarte bun motiv pentru care are și un așa preț. De aceea nu prea poți găsi alternative mai ieftine și la fel de performante la acest model.

Te-ar mai putea interesa