Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Spin SP111-32N-P59B, laptop subțire cu touchscreen

Laptopul Acer Spin SP111-32N-P59B face parte dintr-o serie foarte bună pentru oferă destul de multe la un preț mic. Sunt disponibile destul de multe serii care pot fi alese în acest buget dar nu toate arată atât de bine și sunt atât de compacte. Portabilitatea e foarte importantă la noile laptopuri pentru dorim un PC care să-l luăm cu noi la facultate sau chiar la locul de muncă. De cele mai multe ori nu e nevoie de performanțe foarte mari, de aceea serii ca cea de jos sunt foarte folositoare.

Din poza de jos e vede destul de bine că are balamale metalice destul de bune și un touchpad generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Configurația acestui laptop e următoarea: Intel Pentium N4200, memorie RAM de 4GB, spațiu de stocare 64GB și placă video Intel. Procesorul se apropie ca și performanțe de un Core i3 deoarece are 4 nuclee și e eficient (tehnologie de fabricație 14 nm). Chiar dacă nu are mult spațiu pentru a stoca datele, aveți la dispoziție o memorie de tip eMMC care e foarte rapidă (nu chiar ca un SSD).

Chiar dacă ecranul de 11.6 inci nu e foarte mare, unghiurile de vizionare sunt foarte bune și tehnologia touch chiar ușurează interacțiunea, touchpadul devenind inutil. Bineînțeles, cu acel touchscreen nu beneficiați de funcția click dreapta.

Păreri pro și contra

E un gadget portabil foarte subțire care poate fi pliat pentru a fi folosit ca o tabletă. Sunt destui de mulți utilizatori care vor să folosească un gadget 2 în 1 că până la urmă economisiți bani. Acesta se adresează studenților și e foarte important ca laptopul să fie accesibil, performant, fiabil și să aibă Windows 10 S preinstalat (e creeat pentru elevi și studenți).

Acer Spin SP111-32N-P59B e un laptop care poate fi folosit ca tabletă și nu e singurul model disponibil, doar că cel e cel mai accesibil. Din prezentarea de mai jos vă puteți face o idee despre construcția sa, finisaje și porturi disponibile. Oricum, sunt prezente cele mai utile porturi și nu e nevoie de mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu