Acer Spin SP111-32N-C6LG, laptop convertibil pentru elevi

Laptopul Acer Spin SP111-32N-C6LG e unul dintre soluțiile moderne care impresionează deoarece e accesibil, bine dotat și se mișcă decent. Chiar dacă e vorba de un spațiu de stocare mic, discutăm de o memorie eMMC care are o viteză de citire bună. Cu alte cuvinte, se mișcă precum o tabletă și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Doar laptopurile multimedia și de gaming necesită SSD-uri de ultimă generație cum sunt cele M.2. E destul de evident că a fost creat pentru elevi pentru că are Windows 10 S.

Laptopul de jos are niște balamale ceva mai speciale deoarece permit plierea ecranului până la 360 grade. Cu alte cuvinte, laptopul poate fi folosit ca o tabletă, doar că e mai greu – 1,25 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E precum un laptop clasic din cele mai multe puncte de vedere, dar puteți interacționa cu interfața și fără a folosi tastatura sau un mouse. Productivitatea crește cu un mouse deoarece aveți mai multă precizie, însă depinde pentru ce veți folosi laptopul acesta. Calitatea imaginii e superioară la acest ecran de 11,6 inci și nu poți să-i reproșezi absolut nimic. Majoritatea laptopurilor de pe piață au ecran cu panou simplu, deci unghiurile de vizibilitate sunt reduse și culorile nu sunt atât de plăcute ca la cel de sus.

Puteți să vă uitați la filme pe acesta dacă preferați streamingul, deoarece capacitatea de stocare e mică și poate că unii dintre voi aveți un hard disc extern.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e mai scump pentru un laptop clasic cu același hardware, veți avea niște dotări speciale interesante care cred că vă vor plăcea: ecran FullHD cu panou IPS și tehnologie touch, design convertibil, WiFi ac, porturi suficiente și Windows 10 S. Impresionează și la capitolul autonomie, doar că autonomia maximă poate fi atinsă doar în anumite condiții.

Acer Spin SP111-32N-C6LG e o alegere foarte bună dacă nu sunteți interesați de viteza de procesare, dar poate că aveți deja un PC pe care să lucrați și vă doriți un gadget portabil. E precum un ultraportabil și dacă nu mă credeți, atunci puteți viziona clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa