Acer Spin R751TN-C4JP, laptop 2 în 1 cu Chrome OS

Laptopul Acer Spin R751TN-C4JP e un Chromebook nou care poate v-ar interesa deoarece aveți deja un PC cu Windows și vă doriți ceva diferit. Poate fi folosit pentru a naviga pe web, reda conținut media și chiar pentru a lucra pe el (folosindu-vă de serviciile Google). Chiar dacă are un ecran touch, voi puteți conecta un mouse wireless pentru un plus de productivitate și chiar dacă nu ar fi avut bluetooth, mouse-ul vine cu un adaptor.

Arată ceva mai diferit față de un laptop clasic și ecranul e rabatabil pentru a fi folosit ca la o tabletă (are balamale ceva mai speciale).Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta veți găsi componente hardware decente dar care nu impresionează foarte mult dacă l-ați folosi pentru sarcini mai grele. Chrome OS nu are nevoie de mai mult și spațiul de stocare chiar e de ajuns dacă vă gândiți că acesta e și o tabletă. Memoria eMMC se situează ca și performanțe undeva între un HDD și SSD.

Cred că o să vă placă acest laptop deoarece nu necesită upgrade-uri, adică are destulă memorie RAM și pentru un spațiu de stocare suplimentar se poate conecta un HDD extern.

Păreri pro și contra

Autonomia e de două ori mai mare decât cea a unui laptop clasic, dar depinde și cum îl veți folosi (când redați filme autonomia poate să scadă și pe jumătate). Arată bine pe negru și nu putea fi prea subțire în acest preț, deoarece nu discutăm de un ultrabook. Chiar și așa, greutatea laptopului e destul de mică și pentru un adult chiar e ușor de folosit. Poate că nu-l veți ține în brațe, ci îl veți pune mai tot timpul pe birou.

Acer Spin R751TN-C4JP e un gadget destul de util deoarece vine cu tastatură fizică, numeroase porturi și tehnologii. Cu siguranță, nu a fost conceput pentru a rula Windows 10 și nici nu vă recomand, dar asta nu înseamnă că nu-l poate rula. Chiar și pe un laptop clasic se poate pune Chrome OS, dacă vreți o interfață mai simplă.

Te-ar mai putea interesa