≡ Meniu

Acer Spin 5 SP515-51GN-897X, ultraportabil 2 în 1 cu i7 şi placă video GTX 1050

Dacă vă interesează un laptop de 15 inci care să poată fi transformat în tabletă atunci vă recomand modelul de faţă – Acer Spin 5 SP515-51GN-897X. E un laptop cu o portabilitate bună şi cu componente foarte performante (placa video e una cu memorie dedicată, iar procesorul e un i7 cu patru nuclee). Aceste componente recomandă laptopul pentru sarcini precum grafică asistată de calculator, CAD sau alte sarcini similare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi. Pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproşuri în diverse sarcini profesionale. Din poza de alături puteţi vedea că acest aparat e unul de culoare gri (steel gray) cu design convertibil.


Păreri pro şi contra

Notebook-ul Acer Spin 5 SP515-51GN-897X vine cu procesor quad core i7-8550U care are cip grafic Intel UHD. În sarcini video costisitoare acest laptop se foloseşte de placa video GTX 1050 care are tehnologie Optimus, adică se activează în jocuri ori sarcini care necesită mai multă procesare.
Memoria RAM a acestui laptop e una de 16GB, iar din această cauză eu zic că e future proof.
Ecranul laptopului e unul de 15,6 inci cu rezoluţie Full HD cu panel IPS şi finisaj glossy. Evident că fiind vorba despre un model 2 în 1 are şi suport touch.
La capitolul conectică acest model cine cu 4 porturi USB, HDMI, card reader, wireless ac şi bluetooth.
Sistemul de operare e Windows 10, fiind vorba despre un sistem optimizat pentru tablete şi dispozitive moderne.
Precum alte modele acesta are cititor de amprentă, iar în felul acesta aveţi siguranţa că doar dvs. aveţi acces la aparat.

Pe piaţă există o sumedenie de laptopuri 2 in 1, dar acesta se evidenţiază prin faptul că are portabiltate bună şi componente noi (care asigură performanţe superioare).
Nu am menţionat despre stocare, mai exact că aceasta e una de tip SSD care va fi mult mai rapidă decât cea pe HDD (hard). Dacă veţi avea nevoie de mai mult atunci trebuie ştiut că puteţi să conectaţi un hard extern ori să utilizaţi cloud storage.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu