Acer Spin 5 SP513-52N-8395, laptop convertibil cu ecran pliabil

Laptopul Acer Spin 5 SP513-52N-8395 nu e unul clasic și se poate vedea din poza de jos, dar și din configurația sa. Poate fi folosit ca o tabletă pentru că are balamale care permit plierea ecranului. Chiar și în modul laptop puteți folosi ecranul touch, că doar nu vreți să-l țineți mai tot timpul în mână. Tabletele cu ecran generos sunt destul de puține și nu pot avea componente hardware atât de avansate. Nu-mi plac laptopuri cu ecran detașabil deoarece sunt scumpe pentru ce oferă și până la urmă vreți să faceți o alegere 2 în 1.

Și așa ecranul nu mi se pare a fi foarte mare, de aceea eu nu vă recomand variante și mai mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Intel a lansat cea mai recentă serie de procesoare – Kaby Lake R, aceasta e o alternativă la seria Coffee Lake care e pe platformele desktop (se poate observa că numele lor e destul de apropiat). Merită să o alegeți dacă vreți să vă jucați sau să rulați conținut în 4K. Nu vă oprește nimeni să rulați conținut media în 1080p cu mai multe fps-uri.

Chiar dacă Core i7 are doar o placă video integrată, aceasta e una UHD 620 care se apropie ca performanțe cu GeForce 920M. Procesorul are mai multe nuclee, deci scorul de performanță e mult superior.

Păreri pro și contra

Un laptop atât de scump are și sistem de operare preinstalat pentru a nu mai pierde timp cu instalarea sa. Spre deosebire de generațiile precedente, acesta prezintă un cititor de amprentă în zona touchpadului, de unde veți putea ajunge destul de ușor. Acesta e disponibil pe gri, dar pot fi alte variante chiar și pe argintiu dacă vreți un laptop mai vizibil pe birou.

Există și laptopuri mai puțin portabile pentru că au placă video dedicată și un procesor de tip HQ. Acelea se adresează pasionaților de jocuri și prețul poate fi același. Acer Spin 5 SP513-52N-8395 impresionează la toate capitolele că doar e vorba de seria Spin 5, dar mai sunt și alte serii premium care pot fi luate în calcul dacă vreți alte componente.

Te-ar mai putea interesa