Acer S3-391-73514G12add

Acer S3-391-73514G12add e o alternativă la S3-391-53314G12add și vine cu dotări cum ar fi procesor Intel i7-3517U, SSD și Win 7. Din păcate nu e dotat cu Win 8 ca alte modele din această perioadă, dar mie nici nu-mi prea place Windows 8 deoarece e cam ca Vista și poate că 9 va fi mai ok. Dacă te interesează achiziția acestui notebook atunci trebuie știut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Culoarea acestui S3 e Champagne, despre care pot spune că e o culoare premium foarte plăcută. Ecranul e unul mediu de 13 inci și are o rezoluție de tip HD+ numai bună pentru vizionarea filmelor de orice fel. Greutatea nu are de suferit de pe urma dimensiunii ecranului deoarece are undeva la 1,3 kilograme ceea ce e foarte puțin. Din cele două imagini de alături să puteți face o opinie despre cum arată.

Lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Acer Aspire Acer S3-391-73514G12add e un model de laptop foarte performant datorită faptului că are procesor i7, SSD și multă memorie RAM. Filmele 1080p vor putea fi rulate deoarece are cip Intel HD Graphics din seria 4000, iar dacă o să conectezi acest calculator la un HDTV atunci o să poți vedea filmul mai mare. Jocurile se vor comporta decent deoarece GPU-ul nu e tocmai de jocuri, iar cele de tip browser based vor merge foarte bine.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul e unul bun și asta deoarece e unul dintre cele mai performante ultrabook-uri de pe piață și autonomia e excelentă, bateria ținând mai mult de 4 ore chiar dacă are doar 3 celule; greutatea de 1,3 kilograme (datorită carcasei din aluminiu) are un cuvânt greu de spus asupra portabilității alături de autonomia mare.
Contra: nu are GPU cu memorie grafică dedicată și nici unitate optică. Nu are nici tastatură numerică, dar nu știu dacă acest lucru e neaparat un minus deoarece multă lume nu are nevoie de această parte a tastaturii.

Concluzie

În cazul în care vrei un notebook care să fie performant și portabil cred că un S3 de la acest brand ar fi foarte bun. Arată excepțional și se comport exemplar în orice tip de sarcină. Dacă te interesează cum arată atunci din clipul de alături poți vedea mai bine acest aspect. Utilizarea sa e simplistă, chiar dacă nu are unitate DVD, deoarece vine cu sistemul de operare preinstalat, iar driverele sunt și ele instalate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer S3-391-73514G12add”

  1. Mi se pare ca fiind foarte bun si asta deoarece l-am testat in strainatate. Inca nu sunt decis daca sa-l iau dar ca ultrabook ar fi prima mea alegere.

Comentariile sunt închise.