Acer S3-391-53314G52add

Acer S3-391-53314G52add e un ultrabook ieftin care vine cu un ecran de 13 inci, procesor Ivy Bridge model i5-3317U, 4GB memorie RAM, HDD+SSD și sistem de operare Windows preinstalat. Nu are unitate optică, dar nici nu aveți nevoie de așa ceva. Dacă vă interesează prețul atunci trebuie știut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar bateria chiar dacă e cu 3 celule ține foarte mult… ca la o tabletă.

Poze

S3 391 e un model nou de Acer Aspire și are o culoare Champagne care mie îmi palce destul de mult. Din păcate acest lucru, adică a sa culoare, nu se prea vede din poze și nici din preview-ul de la final. Însă, din imagini se poate observa că nu are tastatură numerică ceea ce e un lucru bun deoarece nu o să vă încurce și astfel tastele nu trebuie să fie mai mici și nici înghesuite.

Lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Acer Aspire S3-391-53314G52add e un model care arată foarte bine și are niște caracteristici de top cum ar fi un procesor i5, multă memorie RAM, SSD și cip grafic capabil de a reda filme HD pe ecranul de tip HD+. Ecranul acestui laptop e unul de 13,3 inci și s-ar putea să apară și ceva modele cu ecran de 15,6, dar nu bag mâna în foc.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare dacă luăm în considerare că are Windows, i5 și SSD (chiar dacă are doar 20 giga); are o capacitate mare de stocare de 500 de giga; prețul e ok, iar raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun deoarece vine cu ce e mai nou în materie de tehnologie; la alte modele de ultrabook-uri nu ;tiu din ce e f[cut[ carcasa, dar acesta o are din aluminiu; greutatea e una mică de 1,3 kilograme, iar acest lucru face laptopul deosebit de portabil.
Contra: putea avea și un GPU cu memorie grafică dedicată cum ar fi un GT 640 de la Nvidia.

Concluzie

Dacă vrei un ultrabook accesibil și portabil… la maxim atunci un S3 391 ar fi recomandarea mea deoarece nu costă deloc mult și arată foarte bine. Despre acest lucru (că arată foarte bine) vă puteți convinge din clipul de alături. Din această prezentare se poate vedea cât de ușor îl puteți duce într-o geantă, dar și cât de repede se conectează la o rețea wireless. 😉

Te-ar mai putea interesa