Acer S3-391-53314G12add

Acest ultrabook Acer S3-391-53314G12add din seria Aspire e unul dintre cele mai accesibile modele de 13 inci cu SSD, Core i5 și Windows 7. Prețul său nu e unul foarte mare comparativ cu alte ultrabookuri, iar design e foarte reușit. Există modele din seria 3 care vin pe un gri mai închis la culoare sau alte culori. La un așa laptop, ar fi fost interesant dacă avea tastatură iluminată care poate fi de folos când lucrați seara pe el. Trebuie precizat că are o carcasă robustă realizată din aluminiu. Deasemenea, greutatea sa e una redusă și poate fi comparată cu cea a unui mini laptop de 10 sau 11 inci. S3-391-53314G12add are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Bineînțeles, un astfel de laptop poate să vină doar cu o baterie mică – de 3 celule, că doar are o grosime de doar 1.75 cm. Autonomia sa poate să atingă circa 6 ore deoarece are un procesor de 1.7 GHz, adică un Core i5-3317U. E un IvyBridge de aceea nu puteți pune la îndoială eficiența și performanțele sale. Are un ecran decent pentru dimensiunile modelului – 13.3 inci cu rezoluție HD+. Deci puteți viziona filme 720p alături de prieteni sau acasă în locul unui desktop PC.

Chiar dacă are un spațiu de stocare mic – 128GB, e vorba de un SSD foarte bun și rapid. Având în vedere că are USB 3.0, un hdd extern e bine venit pentru o eventuală extindere a spațiului de stocare. Placa video Intel nu e ideală pentru cei pasionați de jocuri dar e una cu consum redus de energie și suport HD. Acest model HD 4000 poate fi găsit pe toate laptopurile cu configurații Intel mai noi (IvyBridge).

Majoritatea dotărilor sale sunt cele cunoscute dar vine și cu câteva dotări interesante, cum ar fi: camera weh HD, două USBuri 3.0, bluetooth și baterie Li-Po de 3 celule. Pe partea de software vine cu Windows 7 64 de biți preinstalat, care poate fi înlocuit ușor cu Windows 8 (stick de memorie).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: carcasă din aluminiu, bluetooth, autonomie mare – maxim 6 ore, Core i5, pornire rapidă a aplicațiilor și Windows-ului.

Minusuri: putea fi puțin mai accesibil.

Concluzie

Acest Acer S3-391-53314G12add e un ultrabook nou dar nici chiar așa de nou deoarece nu vine cu Windows 8, dar și 7-le e la fel de bun deoarece sunt puțini cei care folosesc noile caracteristici prezente pe 8. Pentru a vă face o idee despre această serie, v-am pus un clip Youtube:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer S3-391-53314G12add”

  1. Este un ultrabook mai mult decat decent pentru orice tip de sarcina. Un prieten de-al meu are un astfel de S3 391 si am avut ocazia sa-l iau sub lupa. Cred ca e mult peste un Asus atat ca design cat si ca performanta si va spun sa nu va luat la ce spun altii de rau despre brand.

Comentariile sunt închise.