Acer S221HQLDbd

Un monitor al anului 2012 e monitorul LED Acer S221HQLDbd și se recomandă prin caracteristici cum ar fi ledurile, timpul mic de răspuns, diagonala mare de 21.5 inci, o mulțime de certificate și porturile utile. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu cred că e prea scump deoarece e foarte util și în gaming datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli. Faptul că are atât porturi digitale cât și de tip analog e un mare plus deoarece în acest fel o să puteți conecta atât calculatoare vechi cât și noi.

Poze

Aspectul nu e unul care să fie prea futuristic, ci mai repede e sobru. nu se vede, dar are suport pentru a fi montat pe perete și acest procedeu nu va dura prea mult deoarece are o greutate de puțin peste 2,5 kilograme. E de culoare neagră și consumul de curent e unul potrivit deoarece are led.

Cutia sa
Designul său

Specificaţii tehnice

Acest S221HQLDbd e unul dintre cele mai vândute monitoare ale anului 2012 și acest lucru se datorează în principal prețului, dar și caracteristicilor sale de nota 10. Normal că nu poți împăca pe toată lumea, dar eu zic că e foarte bun și dacă nu aș avea un astfel de periferic probabil că l-aș lua pe acest ori ceva asemănător.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul e unul foarte ok pentru țara noastră; fiabilitatea e ridicată deoarece are o garanție de 3 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la 4-5 ani maxim; brandul e unul foarte bun care face notebook-uri, dar și monitoare de calitate superioară chiar dacă unele au garanție mică de doar 1 an. Consumul de curent nu e deloc mare și acest lucru trebuie trecut pe seama faptului că are ecran cu leduri.
Contra: nu e chiar de gaming, ci e mai mult un monitor office.

Concluzie

Acer S221HQLDbd are mai multe coduri și de aceea s-ar putea să-l găsiți și sub numele de S221HQLb, dar e tot același monitor. Dacă vă interesează mai în detaliu cum arată atunci vă recomand să urmăriți clipul de alături despre care zic că e un preview destul de reușit. Monitorul de față are un meniu cu care te obișnuiești pe parcurs, dar nu prea aveți ce să umblați la butoanele lui… eventual doar la cel de on/of, adică de pornire.

Te-ar mai putea interesa