Acer S200HLBB

Monitorul LED Acer S200HLBB e un adevărat gadget și asta pentru că vine dotat cu multe tehnologii cum ar fi cea LED și cu port digital de tip DVI care va facilita afișarea imaginilor prin transmitere în format digital. Nici nu costă mult având un preț de circa preţ bun Vezi prețul special de azi » care vine alături de o garanție de 3 ani care poate fi mărită la 5 ani contra unei sume care nu e prea mare… în opinia mea.

Poze

Alături sunt două imagini reale cu aparatul și din prima se poate vedea că arată oarecum sobru, iar dacă ne uitam la a doua poză atunci se poate vedea modernul deoarece puține monitoare sunt așa de bine realizate pe parte a din spate. Însă trebuie să fim serioși deoarece nimeni nu se uită la spatele unui monitor și de aceea acest lucru nu are un impact major asupra designului.

Din față
Spatele

Specificaţii tehnice

S200HLBB e un monitor cu ecran LED ceea ce îi conferă un consum mic de curent de undeva la 20W, iar ecranul de 20 inci face ca monitorul să fie unul de dimensiune medie. Chiar dacă diagonala e măricică, rezoluția e doar una HD+ de 1600 pe 900 pixeli, iar dacă o să vizionați filme Blu ray atunci s-ar putea să nu fie calitatea maximă. Rezoluție, într-un fel, e un corectă deoarece ecranul nu e prea mare și nu ar fi avut rost 1920 pe 1080 pixeli

Păreri pro şi contra

Pro achiziționarea ar fi faptul arată bine pe negru și designul e unul modern, iar tehnologiile integrate în S200HLBB sunt foarte utile deoarece fac ca imaginea să fie mai clară și consumul de energie electrică să fie pătrat la minim. Are atât pot digital, cât și analog și în acest mod o să-l puteți conecta la orice fel de placă video și dispozitiv portabil cum ar fi un laptop.
Din păcate, S200HLBB nu are rezoluție 1080p, iar timpul de răspuns nu e de două milisecunde ca la modelele de gaming, dar e bine și așa.

Concluzie

Dacă te interesează un monitor office cu un design sobru atunci Acer S200HLBB ar trebui să fie una dintre alegerile tale, air garanția de 3 ani e ceva neașteptat de la Acer deoarece majoritatea produselor au o garanție de doar un an pentru a face ca prețul să fie cât mai mic posibil.

Te-ar mai putea interesa