Acer S191HQLGb

Monitorul LED Acer S191HQLGb e o alternativă cu luminozitate mai scăzută la S191HQLFb iar restul caracteristicilor sunt cam aceleași. Are o diagonală de 18.5 inci, rezoluție HD Ready și intrare VGA. Având în vedere că face parte tot din seria Acer S191HQ, design-ul e același iar diferență de dimensiune nu există. Deci veți avea un model pe negru lucios cu picior rotund. Spre deosebire de alte modele în acest buget, acesta oferă o imagine mult mai clară în special datorită contrastului dinamic care e de 100 de milioane la 1. Acesta se adresează celor care au o cameră mai puțin luminoasă și deci nu doresc un ecran prea luminos. S191HQLGb are un preț bun Vezi prețul special de azi » care mi se pare foarte ok.

Poze

Cutia sa
Designul său

Specificații tehnice

Displayul său e unul LED care oferă un număr mare de culori și o claritate pe măsură. Rezoluția ecranului său e ca și la restul modelelor de 18.5 inci – 1366 cu 768 pixeli. Ecranul său are următoarele caracteristici: unghiuri de vizibilitate de 176 grade (atât pe verticală cât și pe orizontală), luminozitate de 200 cd/mp și timp de răspuns de 5 ms. Deci se pot viziona filme HD și juca jocuri fără probleme. Poate fi considerat ca un mic upgrade la actualul PC în special că are intrarea VGA.

Pentru a nu ocupa spațiu pe biroul dumneavoastră, acest Acer S191HQLGb poate fi montat pe perete. Deci e o soluție pentru cei care au un birou mai mic și ar dori să pună și o imprimantă sau un scanner pe acesta. Nu dispune de boxe integrate sau de tuner TV, dar la un model așa de mic nu puteți avea pretenții la astfel de dotări. Poate fi mutat foarte ușor deoarece nu e foarte mare și cântărește doar 2.5 kilograme. Având în vedere că e vorba de un model cu iluminare LED, consumul său e foarte mic – 15.5 W (cu 40% mai mic decât la cele LCD).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: contrasul dinamic e foarte mare, unghiuri bune de vizibilitate, e o soluție bună pentru jocuri și vizionat filme, consum bun și are un design plăcut.

Minusuri: la un așa preț și diagonală, nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Acer S191HQLGb e recomandarea mea pentru cei care doresc un monitor cu imagine foarte clară și nu doresc neapărat unul Full HD cu DVI. Jos puteți viziona o prezentare a acestei serii:

Te-ar mai putea interesa