Acer S100 Liquid

După cum ştiţi şi Acer produce telefoane mobile şi mai nou şi tablete, deci nu este amator pe piaţa electronicelor de dimensiuni mici. Acest telefon mobil Acer S100 Liquid Black este unul destul de performant şi are un design elegant şi modern. Ca şi sistem de operare are Android 1.6 Donut care cred poate fi upgradat la 2.1 sau 2.2. Alte caracteristici importante ale acestui model sunt ecranul de 3.5 inci, rezoluție mare, cameră foto de 5 MP și procesor de 768 MHz. Deci Acer S100 vine cu niște specificații tehnice destul de bune pentru un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu sunt multe telefoane Acer motiv pentru care nu există alternative la acest model. Mi-au plăcut tare mult luminile din partea din sus care te avertizează câtă baterie mai ai, dacă ai primit un apel sau un mesaj, dar mi-a plăcut și interfața Acer UI 3.0. O alternativă mult mai performantă dar și ceva mai scumpă este Acer Stream.

Poze

Pornit
Din lateral

Specificații tehnice

Acer S100 Liquid Black este un smartphone fără tastatură QWERTY și nu este unul Dual SIM. Are o greutate de circa 135 de grame. Ecranul TFT este unul tactil care reproduce 256k culori, are o rezoluție de 480 cu 800 pixeli și o diagonală generoasă de 3.5 inci. Ca și caracteristici speciale are Acer UserInterface (UI) 3.0, accelerometru pentru rotirea automată a ecranului și senzor de proximitate. Capacitatea memoriei RAM este de 256 MB iar cea ROM de 512 MB.

La capitolele comunicații și porturi are GPRS clasa 10, EDGE clasa 10, 3G, Wi-Fi, bluetooth v2.0, miniUSB și mufă 3.5 mm. Camera video/foto are un senzor de 5 MP cu autofocus și verificare calitate, deci puteți realiza poze la rezoluții de până în 2560 cu 1920 pixeli și filmări la calitate 720p sau HD cu 20 fps. Procesorul de 768 MHz este suficient de rapid pentru sistemul de operare Android 1.6 Donut. Acer S100 Liquid vine în trei culori (negru, roșu și alb – Acer S100 Liquid White), dar pe negru și alb arată cel mai bine. mai are GPS, aplicații pentru socializare, de mesagerie rapidă dar și cele de tip Office (Document viewer care cuprinde Word, Excel, PowerPoint și PDF).

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Acer S100 are o autonomie de 5 ore în timpul convorbirilor și 400 de ore în regim stand-by, design elegant și ergonomic, ecran superb și mare, rapid și ieftin.

Ca minusuri: S100 Liquid nu are radio FM și versiunea Androidului este una mai veche, dar cred că poate fi upgradată cu o versiune mai nouă neoficială.

Concluzie

Acest telefon mobil Acer S100 Liquid Black este un telefon Acer de calitate şi îl recomand pentru specificaţiile de top.

Te-ar mai putea interesa