Acer Predator Triton PT715-51-70TP, laptop cu GTX 1080 8GB

Laptopul Acer Predator Triton PT715-51-70TP are cel mai performante componente de pe piață într-o construcție de numai 2.45 kg. Unii gameri ar putea spune că e un ultrabook, adică poate fi luat oriunde într-o geantă mică sau chiar ca o mapă. Chiar dacă pare a fi unul dintre cele mai scumpe modele, are o placă video foarte bună GTX 1080 de 8GB, un procesor Core i7 HQ, două SSDuri mari și un ecran IPS de 120 Hz. Se spune că laptopurile mai groase au cele mai bune sisteme de răcire, ei bine, cel e jos are ventilatoare Dual AeroBlade 3D.

Poate că din poza de jos nu se vede prea bine tastatura și care ar fi caracteristicile ei speciale. E vorba de una Cheryy MX cu iluminare RGB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O parte din componentele sale sunt prezente și pe laptopuri mult mai accesibile, însă pentru a juca anumite jocuri e nevoie de o placă video mult superioară cum e GTX 1080. Nu există alternative mai bune care să aibă un consum decent de energie, iar multe jocuri nici nu cer performanțe mai mari.

Ecranul e foarte important când vă jucați, deoarece refresh-ul trebuie să fie mare pentru a obține cel mai bun scor. De aceea, a fost introdus de un IPS FullHD cu 120 Hz, care cred că va fi introdus și pe alte viitoare serii de gaming.

Păreri pro și contra

E dotat cu una dintre cele mai bune tastaturi de pe piață și am menționată mai sus – Cherry MX. Apreciez că s-a renunțat la touchpadul central pentru a apropia tastatura de voi, însă se putea pune chiar și în locul tastaturii numerice. Nu cred că cineva ar folosi touchpadul, majoritatea optează pentru un mouse de gaming sub care puteți pune un mousepad mai mare care poate să ajungă chiar și sub laptop (pentru a sprijinii și palmele).

Acer PT715-51-70TP costă mult dar nu cred că are prea multă concurență atunci când țineți să aveți un gadget cât mai compact. Dacă nu sunteți convinși 100% că acesta e laptopul ideal, vizionați prezentarea de jos.

Te-ar mai putea interesa