Acer Predator Triton 500 PT515-52, laptop de jocuri cu ecran de 15 inci

Acer Predator Triton 500 PT515-52 este un laptop pentru pasionaţii de jocuri ori pentru cei interesaţi de un model performant. Pe piaţă există mai multe variaţii ale acestui model în funcţie de memoria RAM (16/32GB), placa video (RTX 2080 Super sau RTX 2070) şi refresh ecran (normal sau 144Hz).

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi are o portabilitate foarte bună pentru că are o greutate de 2,1kg în condiţiile în care ecranul e de 15,6 inci.


Păreri pro şi contra

Laptopul Acer Predator Triton 500 PT515-52 e unul premium, motiv pentru care vine cu Windows 10 preinstalat aşa încât să-l puteţi folosi din prima clipă.
Poate vă întrebaţi cu ce e mai deosebit faţă de alte laptopuri, iar răspunsul ar fi tehnologiile. Aş aminti HDMI 2.0, wireless ax (wi-fi 6) şi procesorul i7-10750H cu 6 nuclee.
Pentru ca imaginile să fie cât mai clare are ecran de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS. Iar, pentru cursivitate există variante cu refresh de 144 Hz.
Nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi utile precum 4 USB, mini DisplayPort, LAN Gigabit şi bluetooth 5.
La capitolul ergonomie are tastatură iluminată, greutate redusă şi ecran cu strat anti reflex.
Tastarua e unică deoarece pe lângă iluminarea RGB pentru fiecare tastă are şi două taste suplimentare: Turbo şi PredatorSense. Tasta Turbo realizează OC (overclocking) instantaneu, iar a doua deschide aplicaţia de utilitare. Îmi amintesc cum în anii 90 vedeam unităţi desktop expuse în magazinele de profil şi unele dintre ele aveau butonul Turbo. Ce putea să facă butonul tubo la un calculator 386 sau 486? 😀 Probabil peste încă 30 de ani ne vom aminti şi de acest laptop când vom vedea alt dispozitiv cu buton Turbo.

În concluzie recomand acest notebook PC creatorilor de conţinut, celor pasionaţi de jocuri ori celora care vor un desktop replacement deosebit.
Acer Predator nu e cu nimic mai prejos decât Asus RoG, HP Omen etc.

Te-ar mai putea interesa